Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
İlginiz için teşekkürler @tylu dahil..

Hesaplamadan çıkan sonuç 1/101= 0,0099009900990099‬
Bunu sQL'in kabul edeceğini düşünmedim başta.. sonra denedim ve tabloya uymuyor bu değer..
Excelde düzenleyip tabloya attığımda ratio kısımları bu şekilde değişiyor. 0,000
Ya yuvbarlayıp bana göstermiyor, ya da virgülden sonra ondalıklar fazla girdi var diye sıfıra çeviriyor. Bu boxu ilk defa deniyorum. Gayet kolay ama bu kısmı sıkıcı geldi :)

141841ITEM_BOX_SOSITEM_CH_BLADE_10_A_RARE100,000

Silahları zorlaştırdım artık daha güzel oldu. Fikir ve yardımlarınız için teşekkürler.

Zannerdersem proc ile bir sıkıntım var. :(
Procda sadece common ID'lerini ekledim ve üst kısım böyle başlıyor IF(@Operation=41 AND @slot_To=255 AND (@ItemRefID IN (41839,41840,41841)))

3 box yapacağım için üst ve aşağıda ki kısımları 3 IDye göre düşürdüm

Hatasız kaydoldu lakin common ID'dışında neyi değiştirmem gerektiği hakkında bir fikir edinemedim.

Örneğin burası bu şekilde kalacak mı ? O harfi kafamı karıştırdı. Kırmızı renkle belirttiğim kısım paylaşımdaki hali ile aynı... GoupID olarak arada R harfi olmadan yazılmış.<<<Bu kısım hatalı diyebilir miyiz ? Ya da orası doğru... ben bir yerde eksik bir şey yapıyorum.

SELECT
O.*,
OddStart = CONVERT(DECIMAL(4,3), SUM(O.[Ratio]) OVER (ORDER BY O.[ID]) - O.[Ratio]),
OddsEnd = CONVERT(DECIMAL(4,3), SUM(O.[Ratio]) OVER (ORDER BY O.[ID]))
FROM PICK_Common AS O WHERE
GroupID=@GoupID
)
SELECT @ItemCodeName_PICK=O.ItemCodeName , @ItemCount_PICK=O.ItemCount , @ItemPlus_PICK=O.ItemPlus FROM OddIntervals AS O WHERE
GroupID=@GoupID AND
@Random > O.OddStart AND
@Random <= O.OddsEnd

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dostum bu kısmı kurcalarsan sistem çalışmayabilir decimal veri tipinde 10,000 de birlik bir hassasiyete sahip rate, milyonda bir rate ayarlama gibi bir amacın yok ise olduğu gibi bırakmanı tavsiye ederim. Yukarıdaki kod common table expression olarak yazılmış bir kod kafa karıştırıcı o yüzden biraz.

Geri
Üst Alt