Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Var olan bir return scroll'u kopyala (hızlı return scroll kullanıyoruz sürekli).
Not: Kopyala demekten kastım, scroll'un RefObjCommon ve RefObjItem satırlarını kopyala ve bir not defterine yapıştır.
Sonrasında ObjCommon'dan kopyaladığın Codename kısmını kendine göre düzenle.
ObjItem kısmında ki ID kısmına sırada ki ID'ye göre düzenle.
ObjItem kısmında ki Stack kısmını 1 yap.
ObjCommon kısmında ki Link kısmına ObjItem'de yazdığın ID'yi yaz.

Sonrasın da bunları tekrar not defterinden sırasıyla kopyala ve tablolara yapıştır.
Media'da gerekli yerlere girdileri yap bitti.

Paylaşım için teşekkürler @Senua .
High Speed return kopyaladım ve boxlarımı oluşturdum.
AdLog'da prosedürde ilgili kısımları düzenleyip kaydettim.

Sorum şu :
Oluşturduğumuz bu tabloya işleyeceğimiz veriler için aynı dropgrup oluşturuyor gibi box içeriklerini oluşturuyorum.. Başka bir şey var mıdır ?

Tabloda ID=tablo ID'si bu kesin.. GroupID kısmı nedir? ilgili Box'un Common ID'si mi olacak ?
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Diğer soru... Bu şekilde boxtan sadece 1 item mi çıkıyor ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Anlatmak istediğim şey;
Garment set ekledim tek tek bir grup içine.. o set parçalarından bir tanesinin çıkmasını istiyorum. tek item derken, o gruptan seçip bir parça vermesi gerek. tabi silahlar ve CH itemleri ekliyorum ben. O grubun içinden aralarından 1 tane seçerek vermeli.

@Sieger ⋋
Aşağıda ki tabloda 10 dg bütün eu ve çin silah + set grubunu ayarladım.. Sorunum eksiksiz olarak 101 adet item olması fakat hepsinin ratio toplamı bu şekilde 1,01 oluyor. Aralarından 1 itemi çıkarmak istemiyorum... Bu değeri nasıl düşürebilirim ? Bilgilendirirsen sevinirim.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Geri
Üst Alt