Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ratio kısmının toplamı 1'e denk gelmesi gerekli.

Yani 5 item ekledin diyelim.
Oranları örnek şu şekilde olmalı;
0,2 - 0,2 - 0,2 - 0,2 - 0,2

Bu oranları toplayınca 1 ediyor.
Ratio kısmında ki rateleri hesaplayıp hangisinin çok, hangisinin imkansıza yakın çıkmasını istiyorsan ona göre ayarla ve ratio kısmını toplayıp 1'e eş değerle.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
:D :D :D box id dediğiniz ne işte ben kafada öyle bir şey kurguladım ki :D öyle olmayadabilir.Benim düşündüğüm oraya hangi itemi yazarsak scroll şeklinde oluyor.Yoksa box itemi diye bir şey mi var ? yada herhangi bir scroll mu yazmamız gerekiyor ? bilmeyince böyle oluyor işte :D

stockable item count 0 diyor, stoklanabilir item sayısında sorun var.

verdirdiğin itemlerin stacklarını ve verdirdiğin adetlerine bak.
toplu işlem yapmak yerine sadece 1 item ekle, aynı hata devam ediyorsa sorun farklı yerdedir.

ÖN CE EK LE Dİ ĞİN İ TE MİN MAX S TACK DE ĞER LE Rİ Nİ KONT ROL ET
SON RA BİR A DET İ TEM EK LE VE KONT ROL ET
HA TA DE VAM E Dİ YOR SA TAB LO YU KONT ROL ET

heceletme beni

Merhaba Gift Boxda Model Görünüm %5 gibi oranlar ekleyebilirmiyiz nasıl ekleriz box prosödörü örnek varmı

Merhaba Bu Box da Cıkmadıgını Betirmesi için Notice Yada ALL CHATTAN Tekrar Deneyiniz Nasıl Yapabiliriz

Geri
Üst Alt