Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

RemoLogger kullandığınızı varsayıyorum.
ItemRefID = 41911 bu kısımları düzenlemeyi unutmayınız.

ZfNwdab.png
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Süpersin kusura bakma romelogger için hiç bilgim yok çok teşekkür ederim bilgini bana açtığın için akşam denedim ama olmadı biraz uğraşıcam sonra destek istiyeceğim her şeye hazır konmayalım, uğraşalım deneyelim kafamızı biraz yoralım.

Son düzenleme:
İnanmak başarmanın yarısıdır hem item ismini değilde açıklamasını değiştirip istediğimi yazdırıyorum hemde pm'den noticeye çevirdim çok uğraştım ama sonunda sadece bir yol göstermeyle yaptım gerçekten insan mutlu oluyormuş aklımda hala bir kaç soru var müsait olursanız hazır değil ama sadece gösterceğiniz yolda ben çabalayım bulmak isterim, teşekkürler
3658
@Economist @Sieger Yapmak istediğim şey bilmiyorum ihtimali var mı mesela kutudan reverse, global gibi biraz daha iyi sayılmıcak item çıktığında kişiye özel pm gitsin istiyorum tamam burası ayarlanır zor olan ise sun boxtan sun çıktığında ve ya çıkmadığında açan karakterin ismini nasıl genel notice ile yapabilriz notice attırma kısmınıda yapıyorum sadece açan karakterin ismi yazsın istiyorum mesela
EmreArtukk Ne yazık ki sun box'tan bir şey kazanamadı.
Süper! EmreArtukk Sun Box'tan 1 adet 11 dg Sun Bow kazandı !

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt