Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımVSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma
YAPAMADIM BİR TÜRLÜ REFOBJCOMMONDAKI GİFT BOX SCROOLUN ID SİNİ YAZMICAKMIYIZ BİR YERE PRODESURU DIREK KOPY PAST EDEMIYORM MESELA TUM YAZILARIN ALTI KIRMIZI OLUYOR TABLOYU NASIL DOLDURUCAZ BIRAZ DAHA AYRINTILI BILGI VEREMEZMISINIZ.
@Senua
Copy paste ile yapamazsın, talimatları harfiyen yerine getirmen gerekiyor ve kendi db ne uyarlaman gerekiyor. Gereken tüm bilgi konu içerisinde mevcut ekstra yazacağım şeyler sadece konunun tekrarı olur.
sagolun yaptım prodecur pek bılgım olmadıgı ıcın dikkatımı cekmedı peki bunlara mesela kutudan atıyorm 1 DG glaive cıktı onu notice olarak geçirtemezmiyiz ve patladıgı zaman fail diye bir notice?
Dostum senin verdiğin query de bir sorun var. Log tablosuna ekleme yapmıyor log tablosunu komple seninkiyle dğeiştiriyor daha önceden eklediğim prosedürler gitti yedek almamıştım gece ve tahmin et ne oldu bu gece log tablosunda çalışıyordum
Senin tabloda ki verileri eklemeye çalıştığımda ise şöyle bir hata veriyor:
e aga dikkatsizlik nabarsın dün sabahtan beri ayaktayım ve hala serverla ilgileniyorum yetiştirmeye çalışıyorum. 3 4 saat grafik işlerini yaptım (ki hala saatlerce sürecek) editlere geçtim tekrardan hata çözmekten hata çözmeye db yi mi çökertmedim bu uykusuzlukla 2 defa uyumam lazım.
AYAKTAYIM DİRENİYORUM :SAFAfadd
Kodu düzeltme imkanımız varmı bu arada