Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma

Paylaşım için teşekkürler @Senua :love:
Bu konuda çok cahil kaldım, 3. seferde anca ekleyebildim :)
Aynı şekilde ekleyemeyen olursa;
Tablomu oluşturdum ve şu şekilde ekliyeceğim, burdakileri sadece 1 tane box'a vericem.
1- GroupID'ye sadece o box için 1 değerini verdim,
tabloda hangi boxa ne verdiğimi karıştırmamak için groupcodename'e boxun codename ini girdim.
(Prosedürde sadece GroupID gerekiyor./GroupCodeName gerekmiyor.)

2332

Gift Box'ımın ID'si de şu: 41997
2- Prosedürde nasıl bir düzenleme yapmam gerekiyor?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Ekli dosyalar

• 1573463952169.png
    1573463952169.png
    43 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Sistem sorunsuz çalışıyor tabi bir noktaya kadar.
Örneğin listede ilk sırada ki itemlere öncelik veriyor. Bir gift box a eklediğim itemlerin ratesi 1-5. sırada %10 ondan sonrası %50-%100 olarak artarak gidiyor. Ama Box kullanıldığında ilk sırada ki itemleri öncelik alıyor. Örneğin Nova Box yaptık diyelim itemleirn rateleri %10 ve sadece nova silahlar ekli.
Sadece 1-3. sıradaki itemleri veriyor. geri kalana bakmıyor bile.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yanlışın var, sistem sorunsuz her grup için rate toplamının 1.0 olması gerekmekte. Zaten dikkat edersen kod blogunun yaptıgına sayıları sıraya alıp toplayarak gidiyor seçtiği random sayının bulunduğu blogu baz alarak o bloktaki itemi veriyor oyuncuya.

Teşekkür ederim şimdi sorunu çözdük o zaman :) Gerekli düzenlemeleri yapacağım.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu konuya da hazırlayalım bi video o zaman :)
Sadece şuan yoğunum malum server açıldı kapalı betada ve göze çarpan buglarla uğraşıyorum çekeceğim videoları bile çekemedim :(

Tüm SOS d10'u eklemek ve% 95 kazanma olasılığını vermek istiyorsanız, toplamda 1 olması gerektiğini düşündüğüm bir soru: beni şaşırtan

Geri
Üst Alt