Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

MaxiGuard vSRO | [MaxiGuard] Achievement Sistemi Aktif Etme ve Achievement Ekleme (Ödüllü,Ödülsüz)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu paylaşım ağını bize sunduğunuz için asıl ben teşekkür ederim ❤️
Teşekkür ederim, elimden geldiğince bilgilerimi ve öğrendiğim yeni şeyleri forumdaki arkadaşlarımıza aktarmaya çalışıyorum ❤️
Teşekkür ederim ❤️

Güzel anlatım, elinize sağlık. ♥️

Ancak guard restart işlemi ara ara gerçekleşebilecek bir şey. Bu sebeple _UpdateCharAchievement prosedürünü doğrudan düzenlemenizi önermem, her restartta uğraştırır.

Bu durumda triggerdan da daha basit bir yöntem var.
Aslında yaptığınız yönteme çok benziyor, sadece ters yoldan.

1- Kendi prosedürünüzü oluşturun. Mesela _UpdateCharAchievement_Hades.
2- Bu kendi oluşturduğunuz prosedürün içinde orjinal _UpdateCharAchievement prosedürünü çağırın.
3- UniqueKilled_EDIT gibi achievement algılayıp arttıracağınız yerlerde orjinal proc yerine direk _UpdateCharAchievement_Hades prosedürünü çağırın. Böylece orjinal kod çalışır ve sizin yazdığınız ek kodlar da silinmez.

Geri
Üst Alt