Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Port Açma Güvenlik Duvarı Ayarları

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
45.75₺
Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz
Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin
8tUoaab.jpg

Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız
onun için videonun sonunda anlattığım işlemlere dikkat ediniz

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aklıma Birşey Takıldı Windows Defenderi Açınca Filesları Virüs Olarak Görüyor Ve Siliyor ?

Eline sağlık peki diyelim çift GS kullanıcaz iki ayrı makinede, SQL portunu sadece diğer makineye açmayı nerden ayarlayabiliriz

Dediğiniz Herşeyi Yaptım Hamachiden Kurtuldum Biraz Fakat Başka pc den Hani Launcher açılıyor ama ıd pw den sonra öyle bekliyor girmiyor
entry 2=Login
entry 7=Agent

Bunlar Açık

Dediğiniz Herşeyi Yaptım Hamachiden Kurtuldum Biraz Fakat Başka pc den Hani Launcher açılıyor ama ıd pw den sonra öyle bekliyor girmiyor
entry 2=Login
entry 7=Agent

Bunlar Açık
Sunucuya kurmadıysan (Sabit IP'li Pc'ye kurduysan) Loopback yapman gerekir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt