Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Port Açma Güvenlik Duvarı Ayarları

giphy.gif

Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz
Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin
8tUoaab.jpg

Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız
onun için videonun sonunda anlattığım işlemlere dikkat ediniz

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Hocam port ayarlarında takılı kaldım teamdan bakabilciek var mı?

bu portu normal pc de açınca farklı ip lerdeki pclerde baglanabılıyormu player olarak hamchisiz sunucuya

gelen giden kurallarını silmeden portumuzu eklesek ne olur ?

niye tam temiz iş yapmak varken eksik yapasınki örneğin değişik değişik portlar var

Örnek bi port
Microsoft Windows işletim sistemlerinin her sürümünde 445 nolu port dosya paylaşım portu olarak kullanılır. Kullanmadığınız ve dışarıya açık olan her port kötü niyetli kişiler tarafından hem brute force ataklara maruz kalır hem de bir açık oluştuğunda sisteminize sızma yaşanabilir.

misal örnek

tek uzak masaüstü 3 tane kalcak şekilde gelen Kurallarda 3 tane uzak masaüstü kalcak
ve gelen ve gidendeki tüm kurallar silinip
extra 1 tane kural eklenip misal maxi kullancaksan maxinin iplerine scope yapılıp eklenecek veya kguardedge veya vsroplus

yani düzgün iş yapmak varken risk almak sıkıntı.

Geri
Üst Alt