Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Port Açma Güvenlik Duvarı Ayarları

Allah aşkına şu ayarları yapın valla bugün 3 tane açılacak olan türk svlerinin dblerine sızdım :D sv açacaksın madem korumayı önceden yap sonra editlersin :D
Trigger bilgim olsa vay haline kimsede trigger kodu vermiyor lanet olsun :D

verin trigger kodu bende faydalanayım bu oyundan :D

Arkadasım O ben degılım ama Ortak calıstıyoruz dun bana bahsettı bırseyler smc acıgı bırakmısın felan dedı ama ben daha serverı kurmadım paylasmadım sen oncekı edıt makınesıne gırmıssın o db de srolojının clıend db sı ıcındekı degıslıkler job pet slot 7 yapıldı f10 duzenlendı sılk sc eklendı model felan bos db

Arkadasım O ben degılım ama Ortak calıstıyoruz dun bana bahsettı bırseyler smc acıgı bırakmısın felan dedı ama ben daha serverı kurmadım paylasmadım sen oncekı edıt makınesıne gırmıssın o db de srolojının clıend db sı ıcındekı degıslıkler job pet slot 7 yapıldı f10 duzenlendı sılk sc eklendı model felan bos db
tamam bende şaşırdım
3 tane SHARD
3 tane LOG var neden acaba dedim :D

Güncel diyelim hala kapatmayanlar var :D
bu konuyu arada bir güncellemek farz oldu :D

aldığınız fazla sunuculardanda kaynaklanıyor acaba şunda yapmışmıydım bunda yapmışmıydım diyonuz kendi kendinize

adam 3 sunucu alıyor 2 sinde yapıyor sonuncuda yapmıyor

tumblr_ojxr673zgc1tikbino1_400.gifv

Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz
Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin
8tUoaab.jpg

Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız
onun için videonun sonunda anlattığım işlemlere dikkat ediniz

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

benım portları farklı standart port degıl mesela 16214 hem agentte hem downloadda var dun dısarı acıktı oyunum bugun gene kapandı

standar porta mı donmem gerekıyor bu sorunu gıderebılmek ıcın
bırde modemden hangı portları acmam gerekıyor bıldıgım kadarıyla acıyorum ancak olmuyor
gorsel bır anlatım yapabılırmısın
atıyorum modemde acılacak port 15779 ıpde statık mı yoksa makınedekı 192.xx olan ıp mı yazılacak statık yazınca port chech de kapalı gorunuyor 192. lı port yazınca acık gorunuyor anlamadım yardımcı olursan sevınırım

Bu formda bulunan herkesin server açmadan; öncelikli olarak bu tür açıkları felan kontrol etmesi önemlidir.

Geri
Üst Alt