Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Hocam sen sorunu detaylı bir şekilde yazarak konunu aç sonra neden bakmayalım.Ben sana özelden yardım edersem senin sorununu çözmüş olurum ama forumdan yardım edersem senden sonra bir çok kişi yararlanır.

anladım ne demek istedğinizi acaba nerde hata yaptım server yeşil durumda açık ama giriş kesinlikle sağlanamıyor

VSRO kurulumu anlatıyoruz. A'dan Z'ye herşeyi bir videoda bulabileceksiniz. Ekstradan yararı dokunabilecek bir çok bilgiyi de sizlerle paylaştık. İndirme bağlantısını tek bir klasör şeklinde MEGA'da vermekteyiz dosyaları tek bağlantıdan tek tek indirebilirsiniz.

Videoda yapamadığınız, aklınıza takılan veya hata alırsanız buradaki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kategorisine konu açarak sorabilirsiniz.

Dosya içeriği;

120 CAP DB ve Client Fixli :
-

SQL SERVER 2014 X64 Direkt :

SQL SERVER 2014 X86 Direkt :

Server Dosyaları (billing-edx loader-IPlnput-SrPatcher 1.0.6-vSRO server Files- pk2 çıkarıcı) :

Hocam eline sağlık öncelikle.Game filesten global vsleri açılırken tarayıcı açılmasını nasıl kapatabilirim?

Geri
Üst Alt