Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Silkroad Private Server Kurulum Güncel [22.10.2018]
merhaba bana yardımcı olacak varmı sv kurdum herşey halettim gibi aynı videodaki gibi server şuan aktif ama giremiyorum biri yardımcı olursa çok sevinirim
merhaba bana yardımcı olacak varmı sv kurdum herşey halettim gibi aynı videodaki gibi server şuan aktif ama giremiyorum biri yardımcı olursa çok sevinirim
Hersey sıkıntısız gitti ama en sonda sv ye girecem ama sv ye giriste Arapça yazilar cikiyor ve kapatmak zorunda kalıyorum acaba bana teamwiwer ile musait bir zamanda yardim edebilirmisiniz rica etsem
Hersey sıkıntısız gitti ama en sonda sv ye girecem ama sv ye giriste Arapça yazilar cikiyor ve kapatmak zorunda kalıyorum acaba bana teamwiwer ile musait bir zamanda yardim edebilirmisiniz rica etsem
Hocam sen sorunu detaylı bir şekilde yazarak konunu aç sonra neden bakmayalım.Ben sana özelden yardım edersem senin sorununu çözmüş olurum ama forumdan yardım edersem senden sonra bir çok kişi yararlanır.