Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Silkroad Private Server Kurulum Güncel [22.10.2018]
evet.hatta dosyayı kaybetmeyim diye ona 1 ekledim.AgentServer bu ismi AgentServer_no_xtrap bununla değiştim.netice aynı.bak altta resimde anlatmak istediğim.senin dediğin bu değilmi
sanırım izinlerle alakalı bir sıkıntı.15 dk bir net oyunda olamadım.senin admin panelinde süper.başka panellerde denedim.harra senin en son indirdiğin biey vardı onuda inceledim.güzel bişey.best server file diye biey.
sevgili dostum sitemizde xtrapsiz agent ve clint buldum.bunları indirdim.ayarlarını yaptım.ve senin dediğin 2 dosyanın ismini aynı agent dosyasıyla değiştim.şu an dc olmadım 30 dk geçtisorunsuz şekilde işlem tamamlanmıştır.çok teşekkür ederim