Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Silkroad Private Server Kurulum Güncel [22.10.2018]
bir hata daha aldım
gm ile giriş yapınca servera aşagıdaki bir alarm çıktı.ne öle.ödüm koptu.sandi dünya kıyamet kopuyor.
sorun nedir anlamadım.birde sql uye oluşturmamışım.kaydet demiştim.yapmamış.zorla yaptım
bir hata daha aldım
gm ile giriş yapınca servera aşagıdaki bir alarm çıktı.ne öle.ödüm koptu.sandi dünya kıyamet kopuyor.
sorun nedir anlamadım.birde sql uye oluşturmamışım.kaydet demiştim.yapmamış.zorla yaptım
Bu alarm, herhangi bir .exe'nin bağlantı koptuğunu, kapandığını bildiriyor.
O kırmızı uyarı orada durursa bir daha kapanan exeler hakkında sesli uyarı vermez, sizde korkmazsınız.
Bu alarm, herhangi bir .exe'nin bağlantı koptuğunu, kapandığını bildiriyor.
O kırmızı uyarı orada durursa bir daha kapanan exeler hakkında sesli uyarı vermez, sizde korkmazsınız.
ne yapacaz dostum sabah oldu biz akşamdan beri kaç defadır videoyu seyrettim.yeter artık.nerde hata yaptımki.herşey güzel gidiyordu.bu alrm işi herşeyi mafetti.sanki ötünce düzelecek.ötecegine söyle hata şurda de değilmi:??)neyse dostum bu sorunu nasıl çözecez biz.bir el atsan diyorum.
ne yapacaz dostum sabah oldu biz akşamdan beri kaç defadır videoyu seyrettim.yeter artık.nerde hata yaptımki.herşey güzel gidiyordu.bu alrm işi herşeyi mafetti.sanki ötünce düzelecek.ötecegine söyle hata şurda de değilmi:??)neyse dostum bu sorunu nasıl çözecez biz.bir el atsan diyorum.
dostum adamın sesini duymaktan gına geldi.tam bi ayarındamı desek bişeyinde hata var.anlamadım gitti.bir babayiğit yokmudur derdimize derman olacak.oyunu oynayalım artık.birde orda sorun çıkartıp kafanızı şişireyim.belkide diyonuz bu adam oyunu kurup bize dert olmasın demeyin.dert olurum))
aşagıda resimleri gösterdim.en son smc işte id pass kısmını girince başlıyor alarm çalmaya.bana yardım edecek yokmudur.size güvenerek bu işe girdim bilesiniz...
elinize sağlık.oyun açıldı.ama beni bugün çileden çıkarttı.hatta arkadaşıda bağladım 2li oynadık.2mizide rezil etti5 dk bir düşmeler.yalnız.oyun kapanmıyor.hemen giriyoruz.yani sanki başka bişey var bu işte.tam olayı anlayacaz çözecez tak atıyor.bari 1 saat kalmanın yolu yokmudur.?ben size dedim beni aldınız aranıza başınıza kaldımherşey gayet güzel çalışıyor ama 5dk dc yemek.insanın zoruna gidiyor.bir el atarsanız diyorum.yada başak bişeymi yüklesek.140 cap buldum.onu aynı mantıkla yüklenirmi?