Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selam.hayırlı Ramazanlar.Kadir gecemiz mübarek olsun.dostlarım.bende bu işe merak sardım.sql serviri kurdum.ama 140 cap bişey arıyorum.kendi pcme kuracam.8gb ramli i5 işlemcili bişey.kendi başıma oynarım unige kovalarım.kendi kendimi banlarım.amaç birazda öğrenmiş olmak.bana bu konuda yardımcı olmak isteyen varmı?dostluğumuz küvvetlidir.cayımız kahvemiz misafirliğimiz vardır.yardım edendende etmeyendede razı olsun.sorun yok. teşekkür ederim.tel no vermek yasakmı?

Selam.hayırlı Ramazanlar.Kadir gecemiz mübarek olsun.dostlarım.bende bu işe merak sardım.sql serviri kurdum.ama 140 cap bişey arıyorum.kendi pcme kuracam.8gb ramli i5 işlemcili bişey.kendi başıma oynarım unige kovalarım.kendi kendimi banlarım.amaç birazda öğrenmiş olmak.bana bu konuda yardımcı olmak isteyen varmı?dostluğumuz küvvetlidir.cayımız kahvemiz misafirliğimiz vardır.yardım edendende etmeyendede razı olsun.sorun yok. teşekkür ederim.tel no vermek yasakmı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buradaki paylaşımları kontrol edilebilirsin.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buradaki paylaşımları kontrol edilebilirsin.
dostum şimsi yorumları okudum.sql hatalrı alındığı için format atanlar olmuş.ben sorunsuz kurdum.şifre verdim.kaldım böle.cankuş biri yardım etsede kursada bende hata yapmasam.ne yapayım.bayram arefesi biraz keyif yapayım.yardımlarınızı bekliyorum.bir sw de epey oynadım 3 ay sonra banlandım.banlanma sebebim neymiş bir çok charda vote yapmışım.kimse yasak demedi.bunu yapan bir sürü kişi var.ben sorun var diye yazdım adam mısırlıymış.Türk düşmanı.bide Müslümanım diyor.dedim Mısır bizimdi siz emanetcisiniz.bunada kızdı:)ne deyim.boyunmu eyim.mısırda firevun bitmezse bizdede hz.Musa(A.S) bitmez.:)

Şunu belirteyim, bu videoda ki kurulum local kurulumlar için geçerlidir. Sunucu da ki kurulum bundan farklı.

ben kimseye bağlanmak kimseninde bana bağlanmasını istemiyorum.kendimce bilgisayarımda oynamak.başıma toplamayın milleti:)(bağlanmak derken oyunda bağlanmak.yoksa kurmak bana yardımcı olmak için benim pcyi dürtebilirsiniz.ben çok dürttüm birazda siz kurcalayın:)

Geri
Üst Alt