Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ben kimseye bağlanmak kimseninde bana bağlanmasını istemiyorum.kendimce bilgisayarımda oynamak.başıma toplamayın milleti:)(bağlanmak derken oyunda bağlanmak.yoksa kurmak bana yardımcı olmak için benim pcyi dürtebilirsiniz.ben çok dürttüm birazda siz kurcalayın:)
Sen kuruluma başla takıldığın hata aldığın yerde yazabilirsin.

bunu kurduktan sonra başka cap kurabilrimiyim.silebilrimiyim.buda anlatırmısınız.kurulum olmadı diyelim başıma dert olmaz inşALLAH.BAŞLIYORUM...

Tabi ki değiştirebilirsin.
Dostum şimdi videoda başladım.ben dosyalrı indirdim ama bu dosylarda videodakii 3 parça var bendede var ama bende başka şeylerde var.3 dosyayımı yükleyim.ve dosya isimlerini büyükmü kayıt edeyim videodaki gibi.başladık hayırlısı bilmediğim yerde böle sorayımki daha hzılı olur.bide ben hamachi kurmam gerekiyormu?sonuçta ben kendi bilgisayarımda oynayacagım.ilk başta bunlara cevap alırsak kolayca bugün kurarız.140 olsaydı bu güzel olurdu ama neyse:)ilk dememiz bu olsun.

Ekli dosyalar

• VT.jpg
    VT.jpg
    63.3 KB · Görüntüleme: 17
Dostum şimdi videoda başladım.ben dosyalrı indirdim ama bu dosylarda videodakii 3 parça var bendede var ama bende başka şeylerde var.3 dosyayımı yükleyim.ve dosya isimlerini büyükmü kayıt edeyim videodaki gibi.başladık hayırlısı bilmediğim yerde böle sorayımki daha hzılı olur.bide ben hamachi kurmam gerekiyormu?sonuçta ben kendi bilgisayarımda oynayacagım.ilk başta bunlara cevap alırsak kolayca bugün kurarız.140 olsaydı bu güzel olurdu ama neyse:)ilk dememiz bu olsun.
Başkasını oyuna almayacaksan hamachi ile işin yok. O göstediğin 3 dosya sql e yüklenecek.

ben tek oynayacam.başkasını oyuna alırsam pc kasabilir.ama biz adamın dediği şekliyle yapalım.ne olur ne olmaz.isimleri büyükmü yazıyorum.onuda söyle.hamachi ben kurayım en iyisi:)ip filan bana dert olmasın.olmazsa seni alırım oyuna:)

ben tek oynayacam.başkasını oyuna alırsam pc kasabilir.ama biz adamın dediği şekliyle yapalım.ne olur ne olmaz.isimleri büyükmü yazıyorum.onuda söyle.hamachi ben kurayım en iyisi:)ip filan bana dert olmasın.olmazsa seni alırım oyuna:)
İsim derken ne isminden bahsediyorsun ?

İsim derken ne isminden bahsediyorsun ?
vt_sro_account bunu VT_SRO_ACCOUNT hangisini yazayım.isim olarak küçükmü büyükmü?
bu arada videonun ortalarındayım.hamachi ip işe yaramadı.ben daha hiç bişey yüklemedim.140 yokmuydu dostum sağlma çalışan onu yükleseydik.
ben 192 ile başlayan ip daresimi yükledikten sonra hamachi ile bağlatabilirmiyim.yoksa 192 yazınca başkası artık bağlanamazmı?dönüşü yokmu:??

büyük harflerle yaptım.hamachi kurdum.adam üye olmadığı için olmadı.ben üye oldum onay verdim.hamachiyi kapatıp açınca sistem hızlıca ip verip bağlandı.bende hamachi çalıştı.üye olun onay verin işlem.tamamdır.şimdi o ip değişiyor:)yazık be:)neyse ben yavaş yavaş yapıyorum.ama helal olsun adam tek tek gösteriyor.az kaldı.

Dostlarım 30:14 dk daki işlemi yapınca bir hatamı desem bi yazı çıktı.diğerlerinin bazılarındada çıktı bu yazı.serverları açamadım.bende pc ye reset attım.açtım.şimdi sql server hata veriyor açılmıyor.
TITLE: Connect to Server
------------------------------

Cannot connect to LADY\SQLEXPRESS.

ADDITIONAL INFORMATION:

Sunucuyla bağlantı kurulurken ağ ile ilgili veya örneğe özel bir hata oluştu. Sunucu bulunamadı veya sunucuya erişilemiyor. Örnek adının doğru olduğunu ve SQL Server'ın uzak bağlantılara izin verdiğini doğrulayın. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Belirtilen Sunucuyu/Örneği Bulma Hatası) (Microsoft SQL Server, Error: -1)

For help, click:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

BUTTONS:

OK
bu yazı neden olduki şimdi.yardımlarınızı acilen beklemekteyim.videoyu defalarca tekrarlayıp yaptım neden olduki bu

çözdüm: internetten çalıştır yapınca olay çözüldü.şimdi bakalım açılcakmı oyun

Geri
Üst Alt