Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro stall sorunu

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
arkadaslar bir musterim var sunucusunda stall a item koyunca oyundan atiyor bir baska client denedim calismisti simdi calismiyor bununla ilgili hangi yolu izlemem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim 3 gundur cozemedim kafayi yicem iyi forumlar.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Denediğiniz Client ile serverinizin Skill Mastery ayarlımı ?

Yanlış bilgilendirmek istemiyorum konu hakkında fakat mantık yoluyla hareket ediyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Client database uyumsuzluğu var Database to Media programı ile databaseniz ile clientinizi uyumlu hale getirin sorun düzeleceğini umuyorum

Oyla 0

yarin musait olursaniz bi de siz baksaniz isin icinden cikamadim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Start ProgramÙ×d DISP_CHANGE_SUCCESSFULÙ×d CPSVersionCheck::OnCreate (0)Ù×d GateWay : 185.93.Ù×d <Window Activate>³Ðe DISP_CHANGE_SUCCESSFUL³Ðe CPSLogo::OnCreate (0)ÃÐe CPSTitle::OnCreate (0)[f CPSCharacterSelect::OnCreate (0)#f CPSMission::OnCreate (0)Ã0f SR_MYCHARACTER_DATAÃ0f OnMyCharacterEntered - StartÃ0f CICPlayer::CICPlayer()Ã0fM (Hyper[120]) ³ªÅ¸³² [168 x 97] [1186.000000,-32.608879,936.000000] [5.246271]±bf ¸®Á¯ °Ç³Ô´Ù.[168 x 97]±bf OnMyCharacterEntered - End

alinan hata bu

Oyla 0
_RefFmnTidGroupMap _RefFmnTidGroup tablolarının servisleri aktif olursa stall sorunu tamamen ortadan kalkar.
Burada temel işleyiş algoritması bu 2 tabloya bağlıdır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt