Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Stall

Türk Lirası
0.00₺
oyunun neresinde tutarsam tutayım bir yeri patlıyor anlamadım en son regionları yaparken isro pk2 leri kullanmıştım ondan bu yana çoğu yerde hatalar görmeye başladım bazılarını düzelttim ama en son aklıma nerden geldiyse stalla boxtan çıkardığım itemleri koymayı test ediyordum stalla hiç bir şekilde item koyamadığımı farkettimAdsız.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bütün servisleri aktif ettim magic popta orjinalindeki itemler gözükmesin diye sadece client üzerinde oynama yaptım kendi yaptığım magic pop itemlerim gözüküyor stalla item koymamasının sebebide _RefGachaItemSet ve _RefFmnTidGroupMap _RefFmnTidGroup hiç bir servisi kapalı yapmayın yoksa çok sorun çıkıyor Adsız.png

Oyla 0
Çözüm
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sadece media tarafından kapatılmışsa media editinden az buçuk anlayan biri bunu aktif edip eşyalara ulaşabilir. Bu durumda gizli eşyaların rate'lerini 0 yapmanızı öneririm.
Ayrıca media ve client üzerinden kapalı benim oyunumda... bir sorun olmadı test de ettim.. Başka bir şey kısıtlıyor olabilir belki.

Oyla 0
Geri
Üst Alt