Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro unique işareti

F

forsa04

selamun aleyküm arkadaşlar isro da uniqueye dalınca üstüne işaret cıkıyor alttakı resim gibi bunu vsroda nasıl yapabiliriz bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim simdiden teşekkürler.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

bunun üzerinde bi kaç defa güncelleme olmuştu benim oynadığım zamanlar hala aktif isro oynayan birisi varsa kısa bi video çekebilirse belki konuya açıklık üzerinden diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
Anladığım kadarıyla isro'da güncelleme ile en çok vuranda gösterecek şekilde değiştirmişler. Yani birkaç isro oynayan daha öyle söyledi.

Unique her zaman en çok vurana vurmuyor her zaman. Orda bazen kaymalar falan bir saçmalıklar oluyor tam çözemedim. Blader altına girip tanklarken uzaktan vuruyolardı mesela eskiden. Altındakinden kolay kolay ayrılmazdı çok dmg farkı olmasına rağmen.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ama şuan benimde öğrendiğim üzere, hala iSRO'da oynayan bir pro oyuncu diyebileceğim arkadaşa sordum.

Aynen dediğiniz gibi en çok vuranda gösteriyor target'i ancak çok hızlı geçiş olmadığından bazen target başkasında kalıp, unique sende kalabiliyormuş.

Oyla 0
a2ba66466db91dc5893951835aa37908
a2ba66466db91dc5893951835aa37908.gif8

Eski usül yapacağım ben, DPS Meter zaten kim ne kadar vurmuş gösterir :geek:

Oyla 0
1982086 damage vuruyor
fakat 1796159 olarak algılıyor :D az mı görüyor yoksa :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt