Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Wanted Hero Mode Sistem !!

Sorunu nasıl çözerim bilen biri yardımcı olabilirmi ? Procedurlerin düzenlenlenip konuya eklenmesi lazım

@CharID almamışsın Addlogchar yapıştır prosuduru orada ki @CharID alacaktır.
Tek tek ilerlyorum addlogchara gerekli olan kodu yapıştırdım sro_vt_log kısmına yine aynı şekilde gerkli olan queryi okuttum sıkıntı çıkmadı son bu kaldır okutmam gereken bundada bu sroun çıkıyor

_Wanted pro create yaptın mı _ RowKills tablolarını olusturdun mu buradan yapmadıgını goruyoru

_Wanted pro create yaptın mı _ RowKills tablolarını olusturdun mu buradan yapmadıgını goruyoru
İşte hata veren query de _Wanted procedurunu oluşturuyor._Rowkilste sorun yok tablosu mevcut query ile hallettim de vazgeçtim artık başka şeylere kafamı yoracam bunu sonra yapacam

Geri
Üst Alt