Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomatik id alıyor zaten sorun onda değil farklı forumdan wanted sistem dosyalarını indirdim ordaki refskil kısmına eklenecek olan kodu denedım eklendı fakat bu dosyadaki refskill sonlardaki satırlar eksik
Merhaba vsro.org ailesi bugün sizlere Wanted sistemi paylaşıyorum.
Hunter&Trader ve thief giysileriniz ile kestiğiniz karakterler databasede kayitli kalmaktadir 10-20-30-40-50 'kill sayisina ulastiğinizda size wanted rutbesi vermektedir.Bug yapilmamasi için ayni karakteri sadece 3 defa kesebilirsiniz ve 80 level olmasi gerekmektedir.
NOT: Bu ayarları kendinize göre prosodürden ayarlayabilirsiniz.
Hunter&Trader ve thief giysileriniz ile kestiğiniz karakterler databasede kayitli kalmaktadir 10-20-30-40-50 'kill sayisina ulastiğinizda size wanted rutbesi vermektedir.Bug yapilmamasi için ayni karakteri sadece 3 defa kesebilirsiniz ve 80 level olmasi gerekmektedir.