Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Wanted Hero sistemin nasıl test edileceği sorunsalı

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,

Wanted hero sistem ekledim fakat bildiğiniz üzere aynı IP'den giriş yaptığım ikinci char'ı kessem bile rowkills'e geçmiyor. Bunu çözmek için sanırım en mantıklı yol proxy ile giriş yapmak, fakat çalışan tek bir proxy bulamadım, zaten gram anladığım şeyler değil, bir türlü farklı bir IP'den farklı bir chara girip sistemi test edemedim.

Siz nasıl test gerçekleştiriyorsunuz böyle durumlarda?
Proxy tek çözüm ise nereden bulacağım çalışan proxy?

NOT: İkinci bir bilgisayara erişimim yok, olsa telefon interneti ya da VPN aracılığı ile yapacağım...

CharID olarak alırsan daha iyi olur bu sayede porxy ile giren olursa mbot üzerinden sadece aynı CharID 2 kez kesme yaparsan daha mantıklı sonuç elde edersin.
Bu sayede bug yapmalarının önüne geçmiş olursun. Üstelik internet cafede oynayanlara da sorun çıkarmamış olursun.

Oyla 0
Geri
Üst Alt