Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Wanted Sistem Kill Buguna Çözüm Arıyorum

Türk Lirası
0.00₺
Bu Prosedürü Bozmadan Sadece 1 karakterden günde sadece 2 kill alınabilsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim 1kill den fazla alırsa uyarı versin gibi
(Orijinal Wanted Prosedürü)

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

bunu düşünebiliyorum fakat yapamıyorum amacım hwid ip pclimit kontrolü değil sadece 1 char den günde 2 kill alınsın
Maxiguardin giriş çıkış loglarini tutan bir tablo var ise oradan karakterin ip ve hwid bilgilerini değişkenlere tanımla ve sartlandir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hangi guard kullanıyorsun hem kguard hem maxiguard var içinde
maxiguard --kguardları deaktif ettim orada yazılı kalmış

Oyla 0
bunu düşünebiliyorum fakat yapamıyorum amacım hwid ip pclimit kontrolü değil sadece 1 char den günde 2 kill alınsın

maxiguard --kguardları deaktif ettim orada yazılı kalmış
burdaki kodlar karışık guard kısımları kaldığı için eğer guardsız kullanıcaksanız
İnceleyebilirsiniz

Oyla 0
burdaki kodlar karışık guard kısımları kaldığı için eğer guardsız kullanıcaksanız
İnceleyebilirsiniz
teşekkürler bi inceleyim hemen

Hangi guard kullanıyorsun hem kguard hem maxiguard var içinde
aslında ben bi prosedür yazdım kill almaya calısınca hwid-ip kontrolü yapıyor değiştiriyorum tablodan yine hwid ip kontrlü noticesi geçiyor 1 kişi daha olsa test edicemde

Oyla 0
teşekkürler bi inceleyim hemen

aslında ben bi prosedür yazdım kill almaya calısınca hwid-ip kontrolü yapıyor değiştiriyorum tablodan yine hwid ip kontrlü noticesi geçiyor 1 kişi daha olsa test edicemde
nasıl yaptırıyorsun kontrolu

Oyla 0
Guard Kullanıyorsun galiba daha forumda çalıştırabilirsin bu sistemi

SRO_VT_LOG.._RowKills-- kesildiği zamanı ve tarihi insert edildiği bir stun olduğunu düşünürsek HOUR Komutunu çağırarak 12 saat veya 24 saat kontrol sağlayabilirz saat,dakika ,saniye ne istersen
ÖRNEK
SQL:

-- Sadece bir örnek

Oyla 0
Guard Kullanıyorsun galiba daha forumda çalıştırabilirsin bu sistemi

SRO_VT_LOG.._RowKills-- kesildiği zamanı ve tarihi insert edildiği bir stun olduğunu düşünürsek HOUR Komutunu çağırarak 12 saat veya 24 saat kontrol sağlayabilirz saat,dakika ,saniye ne istersen
ÖRNEK
SQL:

-- Sadece bir örnek
oo bu işimi görür tam olarak kodu neresine yazıyım wanted prosedüründe

nasıl yaptırıyorsun kontrolu
problemi çözdüm bir kişi daha soktum ve 1 kill alınca buf gelsin olarak yaptım düzeldi fakat wanted bufun olunca ölen kişide siliniyor demi normali öyle

Oyla 0
Geri
Üst Alt