Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüWanted Sistem Kill Buguna Çözüm Arıyorum
Bu Prosedürü Bozmadan Sadece 1 karakterden günde sadece 2 kill alınabilsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim 1kill den fazla alırsa uyarı versin gibi
(Orijinal Wanted Prosedürü)
aslında ben bi prosedür yazdım kill almaya calısınca hwid-ip kontrolü yapıyor değiştiriyorum tablodan yine hwid ip kontrlü noticesi geçiyor 1 kişi daha olsa test edicemde
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
aslında ben bi prosedür yazdım kill almaya calısınca hwid-ip kontrolü yapıyor değiştiriyorum tablodan yine hwid ip kontrlü noticesi geçiyor 1 kişi daha olsa test edicemde
Guard Kullanıyorsun galiba daha forumda çalıştırabilirsin bu sistemi
SRO_VT_LOG.._RowKills-- kesildiği zamanı ve tarihi insert edildiği bir stun olduğunu düşünürsek HOUR Komutunu çağırarak 12 saat veya 24 saat kontrol sağlayabilirz saat,dakika ,saniye ne istersen
ÖRNEK
Guard Kullanıyorsun galiba daha forumda çalıştırabilirsin bu sistemi
SRO_VT_LOG.._RowKills-- kesildiği zamanı ve tarihi insert edildiği bir stun olduğunu düşünürsek HOUR Komutunu çağırarak 12 saat veya 24 saat kontrol sağlayabilirz saat,dakika ,saniye ne istersen
ÖRNEK
problemi çözdüm bir kişi daha soktum ve 1 kill alınca buf gelsin olarak yaptım düzeldi fakat wanted bufun olunca ölen kişide siliniyor demi normali öyle