Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuruwww.vsro.org Yönetim ekibi olarak teşekkürü borç biliriz.
Kardeşim konu ne senin yazdığın mesaj ne nasıl bir ilişki kurdun da buraya yazdın. Üstelik bugun içeriği bile belli değil bug var demişsin sadece. Konu açmak durumu izah etmek bu kadar zor değil. Müneccim değiliz ki ne demek istediğini anlayabilelim.
nfsro da uniqlerde skil bug mu bi söylenti var konuyu açıklama yapan yok bunun hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum nasıl yapıyorlar.
şuanda aydınlatabildim sanırım.
teşekkür ederim.
Bu sordugunuz sorunun cevabını burda size kimse vermez bunun için gerekli bölüme konu açarak yardım isteyebilirsiniz.Fakat yinede ben size yanıtını vereyim bunun birçok yolu bulunuyor örnek verecek olursam wizard'lar için ESC ile bug yapılabiliyor Exhange ilede yapılabiliyor , Stall açmış gibi yapıpta bu buglar yapılabiliyor gerisi size kalmış .
o her sro'da olan spear'ın skill bug'u
ilk sırada ki skiller bug'a sebebiyet veriyor
seri kullanım sağlıyor harici bir bug yok sro piyasasında
olanların hepsi zamanında çözüme ulaştı
diğer bir konuda bu sorunun cevabını alacağın yerde burası değil