Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru www.vsro.org Yönetim ekibi olarak teşekkürü borç biliriz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Mutlaka bekliyoruz. ☺️ Tabii ki değiştirebiliriz nickinizi özelden gönderin.

Biz sizden, siz bizden. ☺️ Hepimizin daha öğrenecek çok şeyi var. ☺️ İyi ki geldiniz, herkesin imkansız dediği birşeyle uğraşıyor olmanız benim hoşuma gidiyor ve inanmak başarmanın yarısı
Amin, herkese hayırlı kandiller. ☺️
Mutlaka ilgileneceğim, eve henüz yeni girebildim. ?
Sadece biz değil, hep beraber başaracağız. ☺️

Siz de son zamanların en aktif, en yardımcı üyelerinden birisiniz hep birlikteyiz burada. ?

:D

SDSAD.jpg

En yenilerdenim muhtemelen.Ama geldiğim günden beri hiçbir sorum yanıtsız kalmadı. Bu sıcak ve samimi ortam için herkese çok teşekkür ederim. Umarım bu şekilde mükemmel ilerler. @iMonarch arkadaşımıza da özel bir teşekkür etmeden geçemicem. Son dönemde biraz canını sıkmışlığım var kendisinin ama gerçekten öğrendiğim bir çok şey onun sayesinde. Herkesin emeğine sağlık.

Geri
Üst Alt