Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuruwww.vsro.org Yönetim ekibi olarak teşekkürü borç biliriz.
Biz sizden, siz bizden. Hepimizin daha öğrenecek çok şeyi var. İyi ki geldiniz, herkesin imkansız dediği birşeyle uğraşıyor olmanız benim hoşuma gidiyor ve inanmak başarmanın yarısı
Sarko bile old ya. Seni www.vsro.org ‘ta gün arasında ara ara aktif görmek güzel içinde bulunduğumuz piyasada sadece işini yapmaya çalışan, iyi yapan nadir insanlardan birisin. ?
En yenilerdenim muhtemelen.Ama geldiğim günden beri hiçbir sorum yanıtsız kalmadı. Bu sıcak ve samimi ortam için herkese çok teşekkür ederim. Umarım bu şekilde mükemmel ilerler. @iMonarcharkadaşımıza da özel bir teşekkür etmeden geçemicem. Son dönemde biraz canını sıkmışlığım var kendisinin ama gerçekten öğrendiğim bir çok şey onun sayesinde. Herkesin emeğine sağlık.