Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuruwww.vsro.org Yönetim ekibi olarak teşekkürü borç biliriz.
Dur daha bu bi başlangıç diyelim şuan piyasada en aktif olan grup biziz
Bende elimde ki işleri halletsem bir çok konuda paylaşım yapacağım forumda olan ama dağınık olan kodlar sadece kopyala yapıştır ile bir çok şeyi yapabilecekler.
(Bir ricam olacak kullanıcı adımı değiştirme imkanım varmı yoksa yeni mail adresi açacağım )
Öncelikle ben teşekkür ederim. Yorumlari okudumda abi çok güzelsiniz ya bu forumun yeni uyesi olarak vsro.org ile daha cok başarılar goreceğime ve sizlerden çok şeyler ögreneceğime inanıyorum.
Ben,beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen sevgili
Umarım her bir adın başka şefaat eyleye
Rabbim şeffatine nail olan ümmetinden eylesin <3Hayırlı kandiller<3