Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Avatar Ekleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tc_ComanDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Tc_ComanDo

Merhaba
Arkadaşlar avatar ekledikten sonra charın üstüne bıraktığım zaman char dc yiyor dumpta bişey farklılık göremedim araştırma yaptım bulamadım en son formda yazma gereği duydum.
Rica etsem yardımcı olabilirmisiniz.

Ekli dosyalar

ona göre düzenleyip yaptım herşey normal taki charın üstüne dresi bırakana kadar dumpta'da bişey yoktu ama sorunu anlamış değilim
hata vs almamıştım.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ben ona sorunsuz avatarları verdim ama düzeltmesini bilmiyor onun misal dbdeki girişleri
Walter_spirit_m_dress.bsr ise bende farklı birde dosya yolu yanlış o yüzden benim attığım datadaki dosya yoluna göre attığım dosyadaki bsr isimlerini kendine göre ayarlarsa olacak ben kullanmaktayım avatarı ?

Oyla 0
Geri
Üst Alt