Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü gold bar ve avatar ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametFB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
iyi günler dilerim internette araştırdım bulamadım gold bar ekleme ve avatar ekleme rehber konusu var mı

Media tarafına geçiricen çıkartıklarını dbtomedia ile
bende o şekilde yapmıştım dbtomedia ile çıkarttım sonra Patch_Internal media klasörüne atarak patch atmıştım :)
tekrar sadece itemdata dosyasını patch attım oldu teşekkür ederim <3 itemin ismi gözükmüyor ama yeter onu da araştırayım seni çok yordum çok yük oldum cidden1727714685397.png
Male yazıyor bir de neyse :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

textdata_object kısmına
1 SN_ITEM_1B_GOLD 1B Gold Bar
1 SN_ITEM_ETC_LEVEL_TOKEN_01_TT_DESC Açıklama
eklemem gerekiyormuş :) ama Male ne onu çözemedim

Oyla 0
bende o şekilde yapmıştım dbtomedia ile çıkarttım sonra Patch_Internal media klasörüne atarak patch atmıştım :)
tekrar sadece itemdata dosyasını patch attım oldu teşekkür ederim <3 itemin ismi gözükmüyor ama yeter onu da araştırayım seni çok yordum çok yük oldum ciddenEkli dosyayı görüntüle 19559
Male yazıyor bir de neyse :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

textdata_object kısmına
1 SN_ITEM_1B_GOLD 1B Gold Bar
1 SN_ITEM_ETC_LEVEL_TOKEN_01_TT_DESC Açıklama
eklemem gerekiyormuş :) ama Male ne onu çözemedim
Boşluklardan kaynaklı 4 tab boşluk olması lazım bir üsten görürsün zaten

Evet o male neden var :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt