Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım ama şunu sormak istiyorum sol baştan sıralama bu şekilde mi olacak?
1. ITEM_ITEM_1B_GOLD
2. SN_ITEM_ITEM_1B_GOLD
3. SN_ITEM_ITEM_1B_GOLD
yoksa bu şekilde mi olacak?
1. ITEM_1B_GOLD
2. SN_ITEM_1B_GOLD
3. SN_ITEM_1B_GOLD_TT_DESC
sizi yoruyorum kusura bakmayın tam olarak sol baştan sıralamayı nasıl yazmam gerekiyor 1. 2. 3. şekilde siz bana yazabilir misiniz cevap olarak o şekilde geçirmek istiyorum
şimdi media pk2 de bulunan Itemdata_4500 çıkarttım onda gözükmüyor ama dbtomedia yapıp çıkarttığım da görünüyor patch attım oyuna girdim şimdi media pk2 çıkarttım Itemdata_4500 baktım onda gözükmüyor