Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Başka dbden kendi dbmize prosedür eklemek

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar elimde bir database var ve bunun içerisinde lucky party form - lucky global ve lastman eventları ekli baktım prosedürleri de var bunları kendi oyunuma nasıl ekleyebilirim?

Çözüm
Merhabalar Öncelikkle Rüzgar hocam güzel cevabı için teşekkür ediyorum @TALENT

Soruna gelicek olursak muhtamelen Eternity databasesinde olan eventlerden bahsediyorsun onları çalıştırmak için Maxiguarda İhtiyacın olucak kendi veritabanında çalıştırmak içinde kendi veritabanını oluşturabilirsin veya mevcut SRO_VT lerdende kullanabilirsin eventleri başlatmak için maxiguard'ta olan MaxiGuard_User veritabannında bulnunan _Scheduler tablosuna event prosedürlerini eklemen gerekli

Örnek Veri girişi
1.png

İkinci Olarak Vsroplus guardını kullanıyorsan bir çok event otomatik olarak eklidir kendın ek olarak eklemek istersende yukarda verdiğim örneğe benzer sistemide mevcuttur

Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri...
Merhabalar elimde bir database var ve bunun içerisinde lucky party form - lucky global ve lastman eventları ekli baktım prosedürleri de var bunları kendi oyunuma nasıl ekleyebilirim?
Merhaba,

bahsettiğiniz prosedürler etkinlik prosedürleri...Bazı etkinlikler tek başlarına prosedür ile çalışırken, bazıları filter veya bir event tool olmadan yalnız başlarına çalışmıyorlar maalesef ve sizin bahsettiğiniz eventler de bu tek başına çalışmayan eventler kategorisine giriyor.

Oyla 0

Soruna gelicek olursak muhtamelen Eternity databasesinde olan eventlerden bahsediyorsun onları çalıştırmak için Maxiguarda İhtiyacın olucak kendi veritabanında çalıştırmak içinde kendi veritabanını oluşturabilirsin veya mevcut SRO_VT lerdende kullanabilirsin eventleri başlatmak için maxiguard'ta olan MaxiGuard_User veritabannında bulnunan _Scheduler tablosuna event prosedürlerini eklemen gerekli

Örnek Veri girişi
1.png

İkinci Olarak Vsroplus guardını kullanıyorsan bir çok event otomatik olarak eklidir kendın ek olarak eklemek istersende yukarda verdiğim örneğe benzer sistemide mevcuttur

Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri zamanlanmış olarak çağırmak için sql server agent job oluşturabilirsin ben hiç denemedim yapan varsa yardımcı olucaktır

Aklıma gelen bukadar iyi forumlar dilerim.

Oyla 0
Çözüm

Örnek Veri girişi
Ekli dosyayı görüntüle 19790

Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri zamanlanmış olarak çağırmak için sql server agent job oluşturabilirsin ben hiç denemedim yapan varsa yardımcı olucaktır

Aklıma gelen bukadar iyi forumlar dilerim.
database içerisinde vplus yani vsro plus da bulunuyor hatta içerisine baktım event tabloları ve prosedür tabloları da var ama tam olarak nasıl düzenleyip nasıl kendi oyunuma ekleyeceğimi bilemedim asıl sorum bu

Oyla 0
database içerisinde vplus yani vsro plus da bulunuyor hatta içerisine baktım event tabloları ve prosedür tabloları da var ama tam olarak nasıl düzenleyip nasıl kendi oyunuma ekleyeceğimi bilemedim asıl sorum bu
sen guard kullanıcakmısın kullanıcaksan hangisi

Oyla 0
sen guard kullanıcakmısın kullanıcaksan hangisi
evet kullanacağım bu etkinlikleri hangi guard ile daha basit ve kolay çalıştırabileceksem onu kullanmayı tercih edeceğim belirttiğim gibi vPlus database dosyası var içerisinde etkinlik tabloları ve prosedür tabloları mevcut

Oyla 0
evet kullanacağım bu etkinlikleri hangi guard ile daha basit ve kolay çalıştırabileceksem onu kullanmayı tercih edeceğim belirttiğim gibi vPlus database dosyası var içerisinde etkinlik tabloları ve prosedür tabloları mevcut
örnek bir event söyle onun üstünden gidelim

Oyla 0
bana dm gönderebilir misiniz dmden örneğin last man tablo ve prosedür içeriğinin hepsini size ileteyim
Özelden ziyade forum üzerinden herkes için faydalı olması için konu açılarak yapılmasından yanayım paylaşabilirsin

Oyla 0
@Thor ya da eternity de bulunan eventler üstünden yardımcı olur musunuz? şimdi onu indirdim AARON_EVENT bir tanesi için yardımcı olabilirseniz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ilk olarak EventBot klasöründe bulunan system.cfg

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Burada bulunan database kısmına hangi database adını girmem lazım?

Oyla 0
Geri
Üst Alt