Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Başka dbden kendi dbmize prosedür eklemek

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar elimde bir database var ve bunun içerisinde lucky party form - lucky global ve lastman eventları ekli baktım prosedürleri de var bunları kendi oyunuma nasıl ekleyebilirim?

Çözüm
Merhabalar Öncelikkle Rüzgar hocam güzel cevabı için teşekkür ediyorum @TALENT

Soruna gelicek olursak muhtamelen Eternity databasesinde olan eventlerden bahsediyorsun onları çalıştırmak için Maxiguarda İhtiyacın olucak kendi veritabanında çalıştırmak içinde kendi veritabanını oluşturabilirsin veya mevcut SRO_VT lerdende kullanabilirsin eventleri başlatmak için maxiguard'ta olan MaxiGuard_User veritabannında bulnunan _Scheduler tablosuna event prosedürlerini eklemen gerekli

Örnek Veri girişi
1.png

İkinci Olarak Vsroplus guardını kullanıyorsan bir çok event otomatik olarak eklidir kendın ek olarak eklemek istersende yukarda verdiğim örneğe benzer sistemide mevcuttur

Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri...
Evet hocam _LuckyGlobal_Participants tablosu oluşturmuş oradaki kayıtları okuyor ve event bittikten sonra da o tabloyu temizliyor senin vermiş olduğun prosedürü acaba düzenleyip iletebilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim :)
İşten gelince bir bakayım dediğin gibi bir örnek
Şuan verdiğim normal çalışıyor değilmi

Oyla 0
Oyla 0
Hocam Merhaba log tablosu istemiştiniz bir örnek oluşturdum etklink boyunca atılan globalları event sonunda tabloya eklemesi için düzenleme yaptım hepsi aşağıdadır

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

SQL:

SQL:
Event bittikten sonra tabloyu temizliyor bir sonra ki event için hazır hale geliyor mu hocam

Oyla 0
Geri
Üst Alt