Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüBaşka dbden kendi dbmize prosedür eklemek
Merhabalar elimde bir database var ve bunun içerisinde lucky party form - lucky global ve lastman eventları ekli baktım prosedürleri de var bunları kendi oyunuma nasıl ekleyebilirim?
Merhabalar Öncelikkle Rüzgar hocam güzel cevabı için teşekkür ediyorum @TALENT
Soruna gelicek olursak muhtamelen Eternity databasesinde olan eventlerden bahsediyorsun onları çalıştırmak için Maxiguarda İhtiyacın olucak kendi veritabanında çalıştırmak içinde kendi veritabanını oluşturabilirsin veya mevcut SRO_VT lerdende kullanabilirsin eventleri başlatmak için maxiguard'ta olan MaxiGuard_User veritabannında bulnunan _Scheduler tablosuna event prosedürlerini eklemen gerekli
Örnek Veri girişi
İkinci Olarak Vsroplus guardını kullanıyorsan bir çok event otomatik olarak eklidir kendın ek olarak eklemek istersende yukarda verdiğim örneğe benzer sistemide mevcuttur
Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri...
@Thor Tüm işlemleri yaptığım halde etkinlik başladığına dair bildirim geliyor ama etkinlik bittiğine dair bir bildirim gelmiyor manuel olarak query ile etkinliği bitiriyorum o zaman ekrana bildirim ve karaktere ödül geliyor ama otomatik bu tamamlanmıyor etkinlik bitmiyor ödül verilmiyor
geliyor ama şöyle bir durum daha var aaron da bulunan prosedürde DELETE _LuckyGlobal_Participants kısım bulunuyor sanırım global eventı bittikten sonra tabloyu temizliyor ama senin bana vermiş olduğun prosedürde böyle bir kısım yok _GlobalLog kısmını okuyor event bittikten sonra tabloyu temizleyip bir daha ki event saati için nasıl hazır edebiliriz?
geliyor ama şöyle bir durum daha var aaron da bulunan prosedürde DELETE _LuckyGlobal_Participants kısım bulunuyor sanırım global eventı bittikten sonra tabloyu temizliyor ama senin bana vermiş olduğun prosedürde böyle bir kısım yok _GlobalLog kısmını okuyor event bittikten sonra tabloyu temizleyip bir daha ki event saati için nasıl hazır edebiliriz?
Eyer Maxiguard kullanıcaksan Lucky Global Eventini Ele alalım
Altta gördüğün gibi kendi veritabanıma çektim sende kendi veri...
@Thor hocamızın vermiş olduğu prosedürleri kullanıyorum ama _GlobalLog tablosunu temizlersem sorun olmaz mı geçmiş global kayıtlarını göremem event için bunu aaron ayrı bir tablo yaparak ayırmış _LuckyGlobal_Participants adında bu tabloya göre nasıl düzenleyebilirim thor hocamızın vermiş olduğu prosedürü yani global atıldığında _LuckyGlobal_Participants tablosuna kayıt düşsün oradan kontrol edip kazananı belirlesin istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Eyer Maxiguard kullanıcaksan Lucky Global Eventini Ele alalım
Altta gördüğün gibi kendi veritabanıma çektim sende kendi veri...
@Thor hocamızın vermiş olduğu prosedürleri kullanıyorum ama _GlobalLog tablosunu temizlersem sorun olmaz mı geçmiş global kayıtlarını göremem event için bunu aaron ayrı bir tablo yaparak ayırmış _LuckyGlobal_Participants adında bu tabloya göre nasıl düzenleyebilirim thor hocamızın vermiş olduğu prosedürü yani global atıldığında _LuckyGlobal_Participants tablosuna kayıt düşsün oradan kontrol edip kazananı belirlesin istiyorum bunu nasıl yapabilirim
AARON da bu şekilde hocam _LuckyGlobal_Participants bu şekilde tablo oluşturulmuş buradan çekiyor sanırsam ve event sonlandıktan sonra bu tabloyu temizliyor sanırım bunun gibi bende yapmak istiyorum eventtan sonra tabloyu temizlesin ama _GlobalLog temizlersem ileride geçmiş globalleri görmek istersem göremem sanırım o yüzden aaronda böyle ayrı tablo yapılmış değil mi?
AARON da bu şekilde hocam _LuckyGlobal_Participants bu şekilde tablo oluşturulmuş buradan çekiyor sanırsam ve event sonlandıktan sonra bu tabloyu temizliyor sanırım bunun gibi bende yapmak istiyorum eventtan sonra tabloyu temizlesin ama _GlobalLog temizlersem ileride geçmiş globalleri görmek istersem göremem sanırım o yüzden aaronda böyle ayrı tablo yapılmış değil mi?
Evet hocam _LuckyGlobal_Participants tablosu oluşturmuş oradaki kayıtları okuyor ve event bittikten sonra da o tabloyu temizliyor senin vermiş olduğun prosedürü acaba düzenleyip iletebilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim