Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Başka dbden kendi dbmize prosedür eklemek

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar elimde bir database var ve bunun içerisinde lucky party form - lucky global ve lastman eventları ekli baktım prosedürleri de var bunları kendi oyunuma nasıl ekleyebilirim?

Çözüm
Merhabalar Öncelikkle Rüzgar hocam güzel cevabı için teşekkür ediyorum @TALENT

Soruna gelicek olursak muhtamelen Eternity databasesinde olan eventlerden bahsediyorsun onları çalıştırmak için Maxiguarda İhtiyacın olucak kendi veritabanında çalıştırmak içinde kendi veritabanını oluşturabilirsin veya mevcut SRO_VT lerdende kullanabilirsin eventleri başlatmak için maxiguard'ta olan MaxiGuard_User veritabannında bulnunan _Scheduler tablosuna event prosedürlerini eklemen gerekli

Örnek Veri girişi
1.png

İkinci Olarak Vsroplus guardını kullanıyorsan bir çok event otomatik olarak eklidir kendın ek olarak eklemek istersende yukarda verdiğim örneğe benzer sistemide mevcuttur

Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri...
@Thor Tüm işlemleri yaptığım halde etkinlik başladığına dair bildirim geliyor ama etkinlik bittiğine dair bir bildirim gelmiyor manuel olarak query ile etkinliği bitiriyorum o zaman ekrana bildirim ve karaktere ödül geliyor ama otomatik bu tamamlanmıyor etkinlik bitmiyor ödül verilmiyor
Eklediğin prosedürün kodunu değil ekran görüntüsü alıp atarmısın

Oyla 0
Oyla 0
kazanan yada kaybeden mesajı geliyormu bir hata göremedim
geliyor ama şöyle bir durum daha var aaron da bulunan prosedürde DELETE _LuckyGlobal_Participants kısım bulunuyor sanırım global eventı bittikten sonra tabloyu temizliyor ama senin bana vermiş olduğun prosedürde böyle bir kısım yok _GlobalLog kısmını okuyor event bittikten sonra tabloyu temizleyip bir daha ki event saati için nasıl hazır edebiliriz?

Oyla 0
geliyor ama şöyle bir durum daha var aaron da bulunan prosedürde DELETE _LuckyGlobal_Participants kısım bulunuyor sanırım global eventı bittikten sonra tabloyu temizliyor ama senin bana vermiş olduğun prosedürde böyle bir kısım yok _GlobalLog kısmını okuyor event bittikten sonra tabloyu temizleyip bir daha ki event saati için nasıl hazır edebiliriz?
End prosedürüne delete komutu ile tablo verilerini silebilirsin başlangıcda da aynı şekilde silip eventi başlatabilirsin

Oyla 0
End prosedürüne delete komutu ile tablo verilerini silebilirsin başlangıcda da aynı şekilde silip eventi başlatabilirsin
@Thor hocamızın vermiş olduğu prosedürleri kullanıyorum ama _GlobalLog tablosunu temizlersem sorun olmaz mı geçmiş global kayıtlarını göremem event için bunu aaron ayrı bir tablo yaparak ayırmış _LuckyGlobal_Participants adında bu tabloya göre nasıl düzenleyebilirim thor hocamızın vermiş olduğu prosedürü yani global atıldığında _LuckyGlobal_Participants tablosuna kayıt düşsün oradan kontrol edip kazananı belirlesin istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Oyla 0
@Thor hocamızın vermiş olduğu prosedürleri kullanıyorum ama _GlobalLog tablosunu temizlersem sorun olmaz mı geçmiş global kayıtlarını göremem event için bunu aaron ayrı bir tablo yaparak ayırmış _LuckyGlobal_Participants adında bu tabloya göre nasıl düzenleyebilirim thor hocamızın vermiş olduğu prosedürü yani global atıldığında _LuckyGlobal_Participants tablosuna kayıt düşsün oradan kontrol edip kazananı belirlesin istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Yine kayıtların burdan alınması gerekli _GlobalLog

Oyla 0
Yine kayıtların burdan alınması gerekli _GlobalLog
AARON da bu şekilde hocam _LuckyGlobal_Participants bu şekilde tablo oluşturulmuş buradan çekiyor sanırsam ve event sonlandıktan sonra bu tabloyu temizliyor sanırım bunun gibi bende yapmak istiyorum eventtan sonra tabloyu temizlesin ama _GlobalLog temizlersem ileride geçmiş globalleri görmek istersem göremem sanırım o yüzden aaronda böyle ayrı tablo yapılmış değil mi?

1. Prosedür
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

2. Prosedür
SQL:

Oyla 0
AARON da bu şekilde hocam _LuckyGlobal_Participants bu şekilde tablo oluşturulmuş buradan çekiyor sanırsam ve event sonlandıktan sonra bu tabloyu temizliyor sanırım bunun gibi bende yapmak istiyorum eventtan sonra tabloyu temizlesin ama _GlobalLog temizlersem ileride geçmiş globalleri görmek istersem göremem sanırım o yüzden aaronda böyle ayrı tablo yapılmış değil mi?

1. Prosedür
SQL:

2. Prosedür
SQL:
Ek bir kayıt tablosumu yapalım sana öylemi yapmış o telden bakıyorum öyle anladım

Oyla 0
Ek bir kayıt tablosumu yapalım sana öylemi yapmış o telden bakıyorum öyle anladım
Evet hocam _LuckyGlobal_Participants tablosu oluşturmuş oradaki kayıtları okuyor ve event bittikten sonra da o tabloyu temizliyor senin vermiş olduğun prosedürü acaba düzenleyip iletebilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt