Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüBaşka dbden kendi dbmize prosedür eklemek
Merhabalar elimde bir database var ve bunun içerisinde lucky party form - lucky global ve lastman eventları ekli baktım prosedürleri de var bunları kendi oyunuma nasıl ekleyebilirim?
Merhabalar Öncelikkle Rüzgar hocam güzel cevabı için teşekkür ediyorum @TALENT
Soruna gelicek olursak muhtamelen Eternity databasesinde olan eventlerden bahsediyorsun onları çalıştırmak için Maxiguarda İhtiyacın olucak kendi veritabanında çalıştırmak içinde kendi veritabanını oluşturabilirsin veya mevcut SRO_VT lerdende kullanabilirsin eventleri başlatmak için maxiguard'ta olan MaxiGuard_User veritabannında bulnunan _Scheduler tablosuna event prosedürlerini eklemen gerekli
Örnek Veri girişi
İkinci Olarak Vsroplus guardını kullanıyorsan bir çok event otomatik olarak eklidir kendın ek olarak eklemek istersende yukarda verdiğim örneğe benzer sistemide mevcuttur
Son olarak guardsız biraz daha zahmetli prosedürleri...
Eyer Maxiguard kullanıcaksan Lucky Global Eventini Ele alalım
Altta gördüğün gibi kendi veritabanıma çektim sende kendi veri tabanına çekmek için THOR kısmına kendi veritabanını yazabilirsin ALTER kısmınıda CREATE olarak Güncellemen yeterli
Bu event 2 prosedürden oluşuyor başlangıç ve bitiş
Event durumunu kontrol eden bir tablo kullanılmış orda onuda açmak için altta kod oluşturdum
Eventin Otomatik olarak tetiklenmesi için Maxiguard_User _Scheduler tablosuna Başlatma prosedürümüzü ekleme yapmamız gerekiyor
Sonuç olarak AARON_EVENT burda bulanan eventleri kendi veritabanına CREATE olarak açabilirsin tabi çalışma prensiblerini anlaman lazım ordaki eventler genelde 2 aşamadan yapılmış kendin bire bir incelemen lazım
Belirtmiş olduğunuz tablolar bu şekilde aynı zaten benim yapmam gereken MaxiGuard_User > _Scheduler tablosuna yukarıda belirtmiş olduğunuz şekilde bir girdi yapmak mı olacak?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
1. ve 2. Prosedür kısmında da sadece yapmam gereken ALTER yerine CREATE olarak düzeltmek yani;
CREATE PROCEDURE [dbo].[_Event_LuckyGlobal]
CREATE PROCEDURE [dbo].[_Event_LuckyGlobal_END]
başka bir yapmam gereken işlem var mı? @Thor
Belirtmiş olduğunuz tablolar bu şekilde aynı zaten benim yapmam gereken MaxiGuard_User > _Scheduler tablosuna yukarıda belirtmiş olduğunuz şekilde bir girdi yapmak mı olacak?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
1. ve 2. Prosedür kısmında da sadece yapmam gereken ALTER yerine CREATE olarak düzeltmek yani;
CREATE PROCEDURE [dbo].[_Event_LuckyGlobal]
CREATE PROCEDURE [dbo].[_Event_LuckyGlobal_END]
başka bir yapmam gereken işlem var mı? @Thor
Anladım da sormak istediğim şey şu hangi veritabanını yazmam gerekiyor
SRO_VT_SHARD mı MaxiGuard_User mı yoksa yeni bir db oluşturup event tablolarını oluşturacağım yeni bir db mi gerekiyor örneğin
SAMET_EVENT veritabanı oluşturup onu mu girmem lazım
Anladım da sormak istediğim şey şu hangi veritabanını yazmam gerekiyor
SRO_VT_SHARD mı MaxiGuard_User mı yoksa yeni bir db oluşturup event tablolarını oluşturacağım yeni bir db mi gerekiyor örneğin
SAMET_EVENT veritabanı oluşturup onu mu girmem lazım
hocam niye üstün körü cevaplar veriyorsunuz ki ben nasıl bir soru sormuşum siz evet diye cevap veriyorsunuz
SRO_VT_SHARD
SRO_VT_ACCOUNT
SRO_VT_LOG
MaxiGuard_User
bende sadece bu tablolar var hangisini gireyim
hocam niye üstün körü cevaplar veriyorsunuz ki ben nasıl bir soru sormuşum siz evet diye cevap veriyorsunuz
SRO_VT_SHARD
SRO_VT_ACCOUNT
SRO_VT_LOG
MaxiGuard_User
bende sadece bu tablolar var hangisini gireyim
@Thor Tüm işlemleri yaptığım halde etkinlik başladığına dair bildirim geliyor ama etkinlik bittiğine dair bir bildirim gelmiyor manuel olarak query ile etkinliği bitiriyorum o zaman ekrana bildirim ve karaktere ödül geliyor ama otomatik bu tamamlanmıyor etkinlik bitmiyor ödül verilmiyor