Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım BigBear vSRO Ücretsiz Auto Event Bot [ All Event In One Program ] Gelişmiş!

Türk Lirası
0.00₺
Bugün deneme fırsatı bulduğum ücretsiz vSRO Auto Event Programını sizlerle paylaşmak istiyorum... Program crackli bir sürümdür yani normalde lisanslı satılan gelişmiş bir event programını içerisinde survival event - LMS ve bir çok eventi barındırmaktadır. Fırsat buldukça resimlerle konuyu güncelleyeceğiz.
392
391
acd000385f973965ca30b2ef7cd4e065-png.jpg

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Deneme sonuçlarını resimli şekilde programdan ve oyundan detaylı şekilde anlatırsanız iyi olur. Konusu zaten mevcuttu yoksa güzel bir anlatım, güzel bir tanıtım bekliyorum sizden. :)(y)

rahatsız olanlar için açılıştaki uyarı butonunu kaldırabilirim tıkladığınız gibi açılır direk

boş bir sunucu bulsam test edip düzenleyip paylaşırımda bakalım bir ara alırsam sunucu orda test edip düzenleyip paylaşrıım pcde dosyala hazır fakat hiç tıklayıp açmak içimden gelmiyor gece vardiyası olduğumdan dolayı :D

Acık kaynak kodu olmadığı için kulanmanızı pek tavsiye etmem çünkü içerisinde ne olundugu bilinmiyor yarardan çok zararıda olabilir.

Geri
Üst Alt