Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım BigBear vSRO Ücretsiz Auto Event Bot [ All Event In One Program ] Gelişmiş!

sql hatasi aliyorum yardimci olacak yokmu baglanmiyor
videolu olarak derdini anlatsan belki çözüm önerirler
Botun oyuna girmesi için captcha açmalısın birde captcha 0 yap sorunsuz girer fakat tablolarda sıkıntı var pek önermem queryleri düzetlmeden kullanmanı birde programı decompile ederken butonları bozmuş fakat uygulama üzerindeki butonların senle işi yok sağ üst köşedeki sen sadece uniq event gibi eventleri kullanırsın soru cevap gibi şeylerde sıkıntı çıkabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu event programını kurdum herşeyini yaptım ama lakin şöyle bişi var sunucu saati ile örtüşmüyor mesela 20:00 'de unique event başlasın istiyorsun ve ekliyorsun 20:00 yazdığımız halde o onu otomatik 08:00 yapıyor onu nasıl düzeltebiliriz acaba bilgisi olan arkadaş varmı ?

Bu event programını kurdum herşeyini yaptım ama lakin şöyle bişi var sunucu saati ile örtüşmüyor mesela 20:00 'de unique event başlasın istiyorsun ve ekliyorsun 20:00 yazdığımız halde o onu otomatik 08:00 yapıyor onu nasıl düzeltebiliriz acaba bilgisi olan arkadaş varmı ?
Buton kısmında AM VE PM SEÇENEĞİ VAR yukarı tuşla düzeltebilirsin butonda yukarı tuş ayarı var

Peki 20:00 de olması gereken bi etkinlik 08:00 AM mı olması gerekiyor yoksa PM mi ?
İngilizcede AM ve PM kısaltmaları sadece 12 saatlik zaman dilimini belirmek için kullanılır. Örneğin hiç bir zaman 22:30 p.m. demeyiz. Bunun yerine 10:30 p.m. kulllanırız. Eğer gece saat 24:00 ile öğleyin saat 12:00 arasında bir zaman dilimini belirtirken a.m. yapısını kullanırız.

Geri
Üst Alt