Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım BigBear vSRO Ücretsiz Auto Event Bot [ All Event In One Program ] Gelişmiş!

SaigLJ.png
Kısaca şu dosyayı senin dosyayı sil bunu at düzelecek ordaki hata
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende A.M P.M butonu yok senin düzenlediğini atabilirmisin acaba hocam bana özelden zahmet olmazsa düzenleme konusunda bilgim yok pek fazla.
bende az önce bu konudakini indirdim sana yardımcı olabilmek için bende direk bunlar çıkıyor tahminimce sen vdsden bölge ve dil seçeneklerinden türkiye yapmadığından dolayı bu sorunla karşılaşıyorsun

Bende ÖÖ
ÖS
ÖÖ=Öğleden Önce
ÖS=Öğleden Sonra butonu var
KAckdab.jpg

bende az önce bu konudakini indirdim sana yardımcı olabilmek için bende direk bunlar çıkıyor tahminimce sen vdsden bölge ve dil seçeneklerinden türkiye yapmadığından dolayı bu sorunla karşılaşıyorsun

Bende ÖÖ
ÖS
ÖÖ=Öğleden Önce
ÖS=Öğleden Sonra butonu var
KAckdab.jpg
teşekkür ederim bi kontrol edeyim sunucu saat ayarlarını sana resim atayım sende bi bakarsın ama heryer türkiye diye hatırlıyorum

Geri
Üst Alt