Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım BigBear vSRO Ücretsiz Auto Event Bot [ All Event In One Program ] Gelişmiş!

İngilizcede AM ve PM kısaltmaları sadece 12 saatlik zaman dilimini belirmek için kullanılır. Örneğin hiç bir zaman 22:30 p.m. demeyiz. Bunun yerine 10:30 p.m. kulllanırız. Eğer gece saat 24:00 ile öğleyin saat 12:00 arasında bir zaman dilimini belirtirken a.m. yapısını kullanırız.
anladım hocam teşekkür ederim ayrıca sen bu şekilde yaptığın takdirde ETKİNLİĞİN başladığını görebilme fırsatın oldu mu acaba ?

anladım hocam teşekkür ederim ayrıca sen bu şekilde yaptığın takdirde ETKİNLİĞİN başladığını görebilme fırsatın oldu mu acaba ?
Evet bende saat buton vs ayarlarını ayarlamıştım programda bazı butonları sorunluydu düzelttim çalıştı eventler fakat uniq eventinde dikkat et hunter diye uniq atıyor kesilmiyor o yüzden söyliyim dedim düzeltilebilir o atılan zerk uniqi tabi basit bir şekilde net editor programlarıyla

Evet bende saat buton vs ayarlarını ayarlamıştım programda bazı butonları sorunluydu düzelttim çalıştı eventler fakat uniq eventinde dikkat et hunter diye uniq atıyor kesilmiyor o yüzden söyliyim dedim düzeltilebilir o atılan zerk uniqi tabi basit bir şekilde net editor programlarıyla
6adOp0.png

bende bu şekilde gözüküyor saat kısmı hocam A.M P.M buton yok sanki :) yada bendeki mi bozuk anlamış değilim :)

hocam ben daha buralara gelemedim bi yardimci olma sansiniz varmi
hocam buralara gelmekte bişi yokki dosyanın içinden çıkan .bak dosyasını SQL'e aktar ardından dosyada olan setting config kısmındaki yerleri kendine göre düzenle programı aç main yazan yerden bağlantını kur tmmdır.

kapat bidaha aç banada geliyor bu hata bazen ama bilgileri bi kontrol et tekrar.

Geri
Üst Alt