Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben yeni eklediğim shambala haritasına Forgotten world ile giriş ekledim. DB veya client hata vermedi sorunsuz oyuna girdim fakat taşın üzerine gelip sağ tıkladığımda bu hata ile karşılaştım sorunu nasıl çözebilirim?
merhaba hocam ben bu konuda ki isimlerin felan birebir aynısını yaptım sadece _RefInstance_World_Start_Pos burada giriş konumunu shambala ice templeye girdim çardan çıktım _Char tablosundan regionid x y z yi aldım buraya yapıştırdım geri kalan herşey burada yazanla birebir aynı acaba ondan dolayı mı hata alıyorum ?
gelişme kaydettim hocam sıfırdan kendime göre düzenleyerek ekledim taşa sağ tıklıyorum çantamdan kayboluyor ama çar 1 dakika falan hareket etmiyor taş belirmiyor öyle kayboluyor ama süre işliyor yeniden taş açamıyorum gameserver de de böyle bir hata veriyor..
_RefGameWorldBindGameWorldGroup burada yaptığım basit bir hatadan dolayı çalıştıramamışım yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum sorunu çözdüm giriş yaptım konuyu paylaşan arkadaşa da çok teşekkürler...