Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Gamegami sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Game gami bı kaç haftadır bazı server sahiblerinin sunucularına erişip dosyaları şifrelemis ,sunucu şirketlerin çoğu uyarı almış gibi söylentiler var aslı varmıdır bilgisi olan varmı bu konu hakkında .

Game gamının sunucuya saldırıp sifreleme gibi bı yasal olmayan bir ihlal yapacağını pek gözüm kesmiyor ama bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar ne düşünüyorlar ,server sahiplerine game gamı den bir uyarı bazında yazı veyahut benzer durum iletildi mi ?

Yasadışı private sunucularla ilgili önce uyarı mekanizması ardından hukuki yola başvuracaklarını belirtmişler internet siteleri üzerinden, bu saatten sonra hobi dışında para kazanmak isteyenlerin işi zor gibi

Game gami bı kaç haftadır bazı server sahiblerinin sunucularına erişip dosyaları şifrelemis ,sunucu şirketlerin çoğu uyarı almış gibi söylentiler var aslı varmıdır bilgisi olan varmı bu konu hakkında .

Game gamının sunucuya saldırıp sifreleme gibi bı yasal olmayan bir ihlal yapacağını pek gözüm kesmiyor ama bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar ne düşünüyorlar ,server sahiplerine game gamı den bir uyarı bazında yazı veyahut benzer durum iletildi mi ?

Geçenlerde birisi birşeyler uyduruyordu. Bana ceza kestiler, sunucumu kapadılar vs yalanlar sıralıyordu. 😀 Böyle birşey olabilme ihtimali şuan için sıfırdır bu işler öyle yürümüyor. İleride bu tarz durumlar yaşanır mı bilemem ama şuan böyle birşey söz konusu değil.

Dosyalari sifrelediler derken??? Kapatma amaciyla girdiyseler diyelim ki direkt sunucuyu kapatirlar herseyi silerler. Kulaktan dolma sacma bilgilerle ortaligi karistirmayin.

Dosyalari sifrelediler derken??? Kapatma amaciyla girdiyseler diyelim ki direkt sunucuyu kapatirlar herseyi silerler. Kulaktan dolma sacma bilgilerle ortaligi karistirmayin.
Dün foruma üye olupta bugün bu tarz saçma sapan konuşmalar yapacak birine benzemiyordun ne ara popi oldun? Öğrenmek isteyip soru sormak istedim ortalığı karıştıracak bı ibare mi kullandım .Neyini tatmin ediyorsun egonu mu ?

Dün foruma üye olupta bugün bu tarz saçma sapan konuşmalar yapacak birine benzemiyordun ne ara popi oldun? Öğrenmek isteyip soru sormak istedim ortalığı karıştıracak bı ibare mi kullandım .Neyini tatmin ediyorsun egonu mu ?
Sorduğun sorudaki mantık hatasını yüzüne vurduğum için özür dilerim. :ROFLMAO:

Arkadaş kısaca diyor ki; "böyle altı boş, aptalca şeyleri boş yere gündeme taşımayın" ve sonuna kadar haklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt