Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü gold bar ve avatar ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametFB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
iyi günler dilerim internette araştırdım bulamadım gold bar ekleme ve avatar ekleme rehber konusu var mı

Klasik kulladığımız TOKEN kodlarından birini kopyalayıp Gold Bar'larının değerlerini kendinize göre düzenleyin.
SellPrice Değerine giriceğiz değer Gold Bar satıldığında elde edeceğiniz Gold miktarıdır.

aks1.png

Oyla 0
Eklediklerini media kısmına geçirdin değilmi
kontrol etmem gereken dosyalar hangileri söyler misin kontrol edeyim @Thor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Klasik kulladığımız TOKEN kodlarından birini kopyalayıp Gold Bar'larının değerlerini kendinize göre düzenleyin.
SellPrice Değerine giriceğiz değer Gold Bar satıldığında elde edeceğiniz Gold miktarıdır.

Ekli dosyayı görüntüle 19538
nasıl yapacam hangi tablolardan isimleri verir misin @iMonarch
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

konuya girip girip çıktınız ama yardımcı olmadınız neyse canınız sağolsun

Oyla 0
Dres Sorunu tamam ise gold bar eklemek için oyunda bulunan Coinleri kullanabilirsin örnek ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 -> Copper Coin

Bunun _RefObjCommon tablosunundan satırını bul olduğu gibi kopyala ismini değiştirebilirsin örnek ITEM_1B_GOLD
Aynı şekilde _RefObjCommon tablosundakı ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 link stunu var ordada _RefObjItem tablosundakı ID'sı var onuda bulup kopyala O ID'de _RefObjCommon eklediğin yeni itemin Linl stununa yaz

Son olarak alış satış kısmını ayarlicaksın buda _RefObjCommon tablosunda Price(alış) ve SellPrice(satış) Stunlarını ayarlaman lazım örnek olarak 1B yapıcaksan 1000000000 yapman lazım ıkısınıde

Oyla 0
Dres Sorunu tamam ise gold bar eklemek için oyunda bulunan Coinleri kullanabilirsin örnek ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 -> Copper Coin

Bunun _RefObjCommon tablosunundan satırını bul olduğu gibi kopyala ismini değiştirebilirsin örnek ITEM_1B_GOLD
Aynı şekilde _RefObjCommon tablosundakı ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 link stunu var ordada _RefObjItem tablosundakı ID'sı var onuda bulup kopyala O ID'de _RefObjCommon eklediğin yeni itemin Linl stununa yaz

Son olarak alış satış kısmını ayarlicaksın buda _RefObjCommon tablosunda Price(alış) ve SellPrice(satış) Stunlarını ayarlaman lazım örnek olarak 1B yapıcaksan 1000000000 yapman lazım ıkısınıde
_RefObjCommon tablosunda ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 satırını kopyalıyorum ve ETC_SD_TOKEN_01 kısmını ITEM_1B_GOLD olarak değiştiriyorum
RefObjItem de bulunan ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 bunu da kopyalayıp ITEM_1B_GOLD link ıd gireceğim sonra RefObjCommon tablosunda ITEM_1B_GOLD tablosunu Price(alış) ve SellPrice(satış) Stunlarını ayarlaman lazım örnek olarak 1B yapıcaksan 1000000000 yapman lazım ıkısınıde bunu uyguluyorum

başka bir şey gerekiyor mu

Oyla 0
_RefObjCommon tablosunda ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 satırını kopyalıyorum ve ETC_SD_TOKEN_01 kısmını ITEM_1B_GOLD olarak değiştiriyorum
RefObjItem de bulunan ITEM_ETC_SD_TOKEN_01 bunu da kopyalayıp ITEM_1B_GOLD link ıd gireceğim sonra RefObjCommon tablosunda ITEM_1B_GOLD tablosunu Price(alış) ve SellPrice(satış) Stunlarını ayarlaman lazım örnek olarak 1B yapıcaksan 1000000000 yapman lazım ıkısınıde bunu uyguluyorum

başka bir şey gerekiyor mu
Yazdıklarım yeterli işlemlerden sonra pacht atmayı unutma sorun olursa yazarsın bakarız

Oyla 0
Geri
Üst Alt