Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

Şöyle bir de kurulum konusu açılsa vallahi tadından yenmez. Kurabilirsem çok pis sararım ben bu dosyalara. Sinir krizi geçire geçire çözülür bence :)

Şöyle bir de kurulum konusu açılsa vallahi tadından yenmez. Kurabilirsem çok pis sararım ben bu dosyalara. Sinir krizi geçire geçire çözülür bence :)
ben kurdum aynı anda hem vsro hem csro-r çalışıyor makinada

server.cfg
ini
sroprot
bu 3 skıntısız olursa çalışıyor. Client sürümü DB ile eşitle - DBtoClient yap - sonra kurcalamaya başla. (Mguard Kullanma)

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konuya ekledim.
Oyuna girmek için yapmanız gerekenler : (MGUARD ile giremessiniz - DLL yüzünden sanırım inceliyoruz)
sroprot,ini,server.cfg eşitleyin (port ve ip olarak)
Client version DB ile eşitleyin (Client version yüksek)

DBtoMedia yapın. (Client version yüksek düzeltmek için)
Sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

dosya düzeni çok karışık birden fazla sw files ve wepmall eklentisi var sadece dosyaları düzenleme kurulum yapıalcak eklentileri eklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum .

İndirdim tamamını... Kuruluma akşam başlarım inşallah. SQL sürümü hangisini tavsiye edersiniz? 2014 uyumlu değilse farklı sürüm kullanalım.

dosya düzeni çok karışık birden fazla sw files ve wepmall eklentisi var sadece dosyaları düzenleme kurulum yapıalcak eklentileri eklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum .
Eğer yedeği ben alsaydım doğru ama düzenleyip yayınlayacağım hızlı bir netim yok ben bile yeni kurdum dün sendüşün :D ama kullanılacakları yazayım hiç değilse.

İndirdim tamamını... Kuruluma akşam başlarım inşallah. SQL sürümü hangisini tavsiye edersiniz? 2014 uyumlu değilse farklı sürüm kullanalım.
2017+

Giriş anlarım eklendi.

Oyuna girmek için yapmanız gerekenler : (MGUARD ile giremessiniz - DLL yüzünden sanırım inceliyoruz)
Kullanılacak DB :
DB'Lerin hepsi aynı istediğiniz yedeği kullanın. (SQL 2017+)
Kullanılacak Files :
Frontier Online Dosyalar-xantos.rar\Frontier Online Dosyalar\Server Files 2X\ServerFiles.rar
Files Kullanımı :
ServerFiles > Cert > ini değiştirin > ini orjına yazanı kullanın yada farklı csro-r ini kullanın.
Server.cfg
ile ini ve sroprot uyumlu hale getirin. (3'ünün portları eşit olmalı (ip ayarını unutmayın)
DBtoMedia yapın
(Client version yüksek düzeltmek için)
Client Kullanımı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
indirin bu client kullanın (sroprot ile gişte) (orjinal client'de DLL enjectli giremessiniz)

Bugün aklımı aldılar 3 kişiyle görüştüm ilk görüştüğüm şahıs bana bu dosyalar için 5000 TL fiyat çekti <<(belki bir tık fixli olabilir)
Bir başkası 3000 TL kurulum destek dedi sözde X bir forumda paylaşıyorlar ama 500 TL Değerinde Vip üye olmalısınız veya 500 konu açmalısınız oO

Beni eskiler tanır 2009 dan buyana emu zamanlarından geliştirme/araştırma yapıyorum.
Bugüne kadar biri desinki sana şunu verdim nete düştü.
O yüzden arkadan konuşmayı kesin varmı forumlarda XANTOS beni dolandırdı diyen 🤫 > 😎
Bu dosyalar veren kişinin isteği üzerine paylaşılmaktadır.
Dosyalar bana ait değildir.

Dosyaların sahibine sesleniyorum senden ele geçirenler insanları dolandırıyor bu dosyalar ile bu yüzden paylaşıyorum kusura bakma benimde çok veritabanım çalındı devam etmene engel değil.

Tek temennim fixleri birbiriniz ile paylaşmanız.
"Ben kurmadım" dosyalardan sorumlu değilim sunucu üzerinde dosyaları düzenledim ve sizler ile paylaşıyorum.

(Correction community - Düzeltme topluluğu)

Problems / Deficiencies - Sorunlar/ Eksikler : (Sizlerden gelen bilgiler ile bana bildirin)

Missing / Eksik: Oyunda magic pop komple yoktur - There is no magic pop in the game

basliksiz-2-png.11593

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

(20.05.2021 02:50)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

(20.05.2021 17:40)
2TTlaab.jpg

QGFVaab.jpg

NAs1bab.jpg
nXkYcab.jpg

SiEgeab.jpg

JVvvbab.jpg

MSEpaab.jpg

0hj1aab.jpg

0sD4fab.jpg

83YJbab.jpg

GUP0eab.jpg

Qpsibab.jpg

V213aab.jpg

Mega Klasörüne dahil ettim (MGUARD Değil)
Ekli dosyayı görüntüle 11596
Ekli dosyayı görüntüle 11597
for thanks Artuuro_lv

Kullanılacak DB :
DB'Lerin hepsi aynı istediğiniz yedeği kullanın. (SQL 2017+)
Kullanılacak Files :
Frontier Online Dosyalar-xantos.rar\Frontier Online Dosyalar\Server Files 2X\ServerFiles.rar
Files Kullanımı :
ServerFiles > Cert > ini değiştirin > ini orjına yazanı kullanın yada farklı csro-r ini kullanın.
Server.cfg
ile ini ve sroprot uyumlu hale getirin. (3'ünün portları eşit olmalı (ip ayarını unutmayın)
DBtoMedia yapın
(Client version yüksek düzeltmek için)
Client Kullanımı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
indirin bu client kullanın (sroprot ile gişte) (orjinal client'de DLL enjectli giremessiniz)

Sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

i0c4aab.jpg

Teşekkürler

Geri
Üst Alt