Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

Ben üzerine koyulacak bişey görmüyorum paylaştığım Fixi direk aktif bir oyundan aldım bir kaç düzenleme yapıp paylaştım insanların calistirabileceği şekilde anlatım ekledim ben yapıp bakın yaptım demiyorum paylaşıyorum. Ulaştığım her kaynağıda paylaşırım büyütecek şeyler değiller çünkü. Zaten bilgi az böyle basit abuk sabuk şeyleri saklayıp gizem yapmanın anlamı yok. Yapabiliyorsun ne mutlu sana ben yapamayanlara destek vermek istiyorum. Bulduğum düzenlemelerin basit olduğunu görünce yazılanlara gülmemek elde olmuyor malesef

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ezgif-6-3ed6974d8287.gif

Merhabalar görüyorum ki benim MGUARD ı paylaşmışsınız fakat o guardımın eksik vede sorun çıkarır şuan askerde olduğum için pek bir şey göremiyorum yoksa yardımcı olmak isterdim paylaşılan shiroi. Online deki srcde de exploit açığı var bilginize. Hepinize kolay gelsin eylülde görüşmek üzere..

Bu kadar araştırmaniza gerek yoktu localhost ile girebilirdiniz :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Birde belirtmek isterim yanlış anlaşılmak istemem ama elinizdeki bütün dosyalar bozuk yani çok düzenlenmesi gereken yer var

Yokbe ne yanlış anlaması sadece frontier üzerinden gitmiyoruz zaten farklı sürümler üzerinde de fixleyerek ilerliyoruz stabil bir hâle getirebilir miyiz acaba diyerekten dediğiniz doğru çok yolu var :D uğraşıyoruz bakalım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Guard yüzünden bir çok hata zaten stabil çalışmıyor pek guard ama guardsızda donsuz gibi kalıyor oyun bir yolunu arıyoruz bizde.

Valla guard konusunda yardımcı olmak isterdim fakat o guard ve src si benden izinsiz ve 5 kuruş verilmeden alınıp paylaşıldığı için pek umursamıyorum bu da gayet normal geliyor bana sizdeki guard, dll ile senkron çalıştığı için 2 sinden birinde hata olması durumunda sıkıntı çıkarıyor diğer yandan guard ve dll fixli versiyonu da var ve daha fazla özellik mevcut örneğin siz o clientin içindeki en basitinden facebook kutu ismi ve sayfasını bile değiştirmeniz zor vede title managerda yeni bir archievement eklediğiniz anda sistemde daha büyük sorunlar çıkaracak bunları fixlemeniz için 2 dll ve guard in full srcleri lazım ama sen de benim gibi yıllarını versen sende ucretsiz bunları paylaşacağıni sanmam yanlış düșünmüyorsam.

Ayrıca şuan askerde olduğum için çok ilgilenemiyorum.
Hepinize Hakkariden selamlar

Geri
Üst Alt