Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

:D
Herseyden Önelisi Bunu yapmakyapa bılen varsa beklerım dosyaları almak onemlı degıl bot onemlı yapan daha cıkmadı pıyasada tek olucak
yakında gelıcek
Ekran Görüntüsü (7).png

tamam sorun o degıl benım dosyalarımı degıl de o ılk paylasılan dosyalrı yapsın lar atıp tutmasını bılıyorlar mıllet mesele almak calmak degıl olan dosyalarla bısyler yapmak kac senedır vardı csro dosyaları ama kımse bısy yapamadı sorun burda benım dosyalarımla bana sekıl yapılıyor benım takıldıgım nokta bu artıslık yapmak nyerıne 0 dan yapsınlar o cok bılen arkadaslar yoksa lafım sıze yada baskalarına degıl kullansınlar ama kendılerını yuksekte gormesınler ıstedıgım bu

yalan atıcak degılım ozhanla oldu zaten o mesele ayrı onla bızım aramızda ama sonuc olarak ben bu oyunu bugsuz olsun dıye 3 senemı verdım ve sonunda basardım suan bot tek sorunda onada botu bıtıyor ozhan meselesıde ayrı bır konu ondan ne dosya alabıldık adam akıllı sozde hıc ugrastırmdan verıcektı ama olan bızım paramıza oldu cok para verdık elde var 0 ama sonuc olarak emeklerımle bısyler yaptım ve sonuc olarak basardım baskası yapmıs o yapmıs dıye bısy yok cok yardım aldım herseyı bılemem ona sordum buna sordum olması gerekende bu ama sonuc olarak yaptım ozhan gelıp al deyıp bısyler vermedı yanı sonucta benım emegım ve kulanana lafım yok sadece kendını yuksekte gorenlere lafım benım atıp tutanlara yapsınlar dıyorum botuda fılan beklıyorum rakıp

"Şairin dediği gibi; Sevda geldiyse başa, kıvırmak artık boşa. Gidersin o sevdanın peşinden koşa koşa. Artık herkes AŞIK. Aşkta CACIK gibi olmuş artık. Zaten bu memlekette de en kolay yiyecek cacık. Çünkü ortalık hıyardan geçilmiyo" sözü kime aittir ;)

Bu botu ben biyerde gördüm derken az araştırdım ve ta ta bu adamı yıllar öncesinden tanıyorum ben botun şuanki version 3.8 belki 3.9 olmuştur şuan.
Düşünüyorum düşünüyorum ben bu işin içinden çıkamıyorum sizler ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Geri
Üst Alt