Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

Yakında Fellow PET recovery Fix paylaşıcam arkadaşlar GS Tabanlı bir düzenleme gerektiyor (FW Bug için hala bakıyorum belki onuda fixlerim)
Fixleri buldum üzerinde çalışıyorum. Ayrıca MGUARD gerekiyor bunlar için hepsini hazırlayıp paylaşıcam. inşallah yapabilirim :D

YYPNeab.jpg

Bugün aklımı aldılar 3 kişiyle görüştüm ilk görüştüğüm şahıs bana bu dosyalar için 5000 TL fiyat çekti <<(belki bir tık fixli olabilir)
Bir başkası 3000 TL kurulum destek dedi sözde X bir forumda paylaşıyorlar ama 500 TL Değerinde Vip üye olmalısınız veya 500 konu açmalısınız oO

Beni eskiler tanır 2009 dan buyana emu zamanlarından geliştirme/araştırma yapıyorum.
Bugüne kadar biri desinki sana şunu verdim nete düştü.
O yüzden arkadan konuşmayı kesin varmı forumlarda XANTOS beni dolandırdı diyen 🤫 > 😎
Bu dosyalar veren kişinin isteği üzerine paylaşılmaktadır.
Dosyalar bana ait değildir.

Dosyaların sahibine sesleniyorum senden ele geçirenler insanları dolandırıyor bu dosyalar ile bu yüzden paylaşıyorum kusura bakma benimde çok veritabanım çalındı devam etmene engel değil.

Tek temennim fixleri birbiriniz ile paylaşmanız.
"Ben kurmadım" dosyalardan sorumlu değilim sunucu üzerinde dosyaları düzenledim ve sizler ile paylaşıyorum.

(Correction community - Düzeltme topluluğu)

Problems / Deficiencies - Sorunlar/ Eksikler : (Sizlerden gelen bilgiler ile bana bildirin)

Missing / Eksik: Oyunda magic pop komple yoktur - There is no magic pop in the game

basliksiz-2-png.11593

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

(20.05.2021 02:50)

(20.05.2021 17:40)
2TTlaab.jpg

QGFVaab.jpg

NAs1bab.jpg
nXkYcab.jpg

SiEgeab.jpg

JVvvbab.jpg

MSEpaab.jpg

0hj1aab.jpg

0sD4fab.jpg

83YJbab.jpg

GUP0eab.jpg

Qpsibab.jpg

V213aab.jpg

Mega Klasörüne dahil ettim
Ekli dosyayı görüntüle 11596
Ekli dosyayı görüntüle 11597
for thanks Artuuro_lv

Oyuna girmek için yapmanız gerekenler : (MGUARD ile giremessiniz - DLL yüzünden sanırım inceliyoruz)
Kullanılacak DB :
DB'Lerin hepsi aynı istediğiniz yedeği kullanın. (SQL 2017+)
Kullanılacak Files :
Frontier Online Dosyalar-xantos.rar\Frontier Online Dosyalar\Server Files 2X\ServerFiles.rar
Files Kullanımı :
ServerFiles > Cert > ini değiştirin > ini orjına yazanı kullanın yada farklı csro-r ini kullanın.
Server.cfg
ile ini ve sroprot uyumlu hale getirin. (3'ünün portları eşit olmalı (ip ayarını unutmayın)
Client version DB ile eşitleyin (Client version yüksek)
DBtoMedia yapın
(Client version yüksek düzeltmek için)
Client Usage:
Download
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
use this client (at the box office with sroprot) (you cannot enter DLL enject in the original client)

You can log in without any problems.

[SPOILER = "ENG"] [/ SPOILER]
[SPOILER = "ENG"] [/ spoiler]
[SPOILER = "ENG"]
What you need to do to get into the game: (You can't get in with MGUARD - I think we're examining it because of the DLL)
DB to use:
The DBs are all the same, use the backup you want. (SQL 2017+)
Files to use:
Frontier Online Files-xantos.rar \ Frontier Online Files \ Server Files 2X \ ServerFiles.rar
Files Usage:
ServerFiles> Change Cert> Use the one that wrote the ini to the original or use the different csro-r.
Make ini and sroprot compatible with server.cfg. (The ports of 3 must be equal (don't forget the ip setting)
Synchronize with client version DB (Client version high)
Do DBtoMedia (to fix Client version high)
Client Usage:
Download
use this client (at the box office with sroprot) (you cannot enter DLL enject in the original client)

[/ SPOILER]

[SPOILER = "in game"]
i0c4aab.jpg
[/ SPOILER]

Thanks

Bumuymuş kimse paylaşmıyor çıt çıkarmıyor :sneaky: Stabil hale gelince paylaşıcam.

Beyler okadar büyüttüğünüz sakladığınız şey bumu şaka gibisiniz :D

ezgif-7-3a4971d7f9bd.gif

O kullandığın dll oyunun çökmesine sebep oluyor bilgin olsun. Bozuk versiyonu paylaşıldı. Orjinalini paylaşmadılar.
ne gibi bir çökme ? bu dll ile şuan bir server açık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konuya Eklenmiştir. (Added to the topic.)
Real pet cure potion fix ve daha fazlası (and more)
Yeni cert sistemleri - New cert systems

TR : Elimde ne varsa paylaştım arkadaşlar. Yeni cert sistemleri bende tam çözemedim yapan olursa bizimle paylaşsın. (SRO FILESLER INI %50 PERFORMANS)

Ben işlerden dolayı pek zaman ayıramıyorum birazda sizler elinizi taşın altına koyun lütfen.
EN : I shared whatever I have, friends. Anybody who could not fully solve the new cert systems should share with us. (SRO FILESLER INI 50% PERFORMANCE)

I can not take much time because of the works, please put your hands under the stone.

Tabıkıde konu acık olması gerek herkez bırseyı cozup paylasırsa csro r ıcın umut olur :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SRO_CERTIFICATIONBugün aklımı aldılar 3 kişiyle görüştüm ilk görüştüğüm şahıs bana bu dosyalar için 5000 TL fiyat çekti <<(belki bir tık fixli olabilir)
Bir başkası 3000 TL kurulum destek dedi sözde X bir forumda paylaşıyorlar ama 500 TL Değerinde Vip üye olmalısınız veya 500 konu açmalısınız oO

Beni eskiler tanır 2009 dan buyana emu zamanlarından geliştirme/araştırma yapıyorum.
Bugüne kadar biri desinki sana şunu verdim nete düştü.
O yüzden arkadan konuşmayı kesin varmı forumlarda XANTOS beni dolandırdı diyen 🤫 > 😎
Bu dosyalar veren kişinin isteği üzerine paylaşılmaktadır.
Dosyalar bana ait değildir.

Dosyaların sahibine sesleniyorum senden ele geçirenler insanları dolandırıyor bu dosyalar ile bu yüzden paylaşıyorum kusura bakma benimde çok veritabanım çalındı devam etmene engel değil.

Tek temennim fixleri birbiriniz ile paylaşmanız.
"Ben kurmadım" dosyalardan sorumlu değilim sunucu üzerinde dosyaları düzenledim ve sizler ile paylaşıyorum.

(Correction community - Düzeltme topluluğu)

Problems / Deficiencies - Sorunlar/ Eksikler : (Sizlerden gelen bilgiler ile bana bildirin)

Missing / Eksik: Oyunda magic pop komple yoktur - There is no magic pop in the game

basliksiz-2-png.11593

(20.05.2021 02:50)

(20.05.2021 17:40)
2TTlaab.jpg

QGFVaab.jpg

NAs1bab.jpg
nXkYcab.jpg

SiEgeab.jpg

JVvvbab.jpg

MSEpaab.jpg

0hj1aab.jpg

0sD4fab.jpg

83YJbab.jpg

GUP0eab.jpg

Qpsibab.jpg

V213aab.jpg

EXTRALAR - EXTRAS

TR : CSRO -R İiçin %50 Performans sağlayacak farklı certler var içinde (SRO_CERTIFICATION.sql) Editleyerek CSRO-R Uyumlu hale getirebilirsiniz.
Çalıştıranlar lütfen bizimle paylaşsın.
EN : For CSRO -R, there are different certers that will provide 50% performance.You can make it CSRO-R Compatible by editing (SRO_CERTIFICATION.sql).
Employers please share with us.
Mega Klasörüne dahil ettim
Ekli dosyayı görüntüle 11596
Ekli dosyayı görüntüle 11597
for thanks Artuuro_lv

Oyuna girmek için yapmanız gerekenler : (MGUARD ile giremessiniz - DLL yüzünden sanırım inceliyoruz)
Kullanılacak DB :
DB'Lerin hepsi aynı istediğiniz yedeği kullanın. (SQL 2017+)
Kullanılacak Files :
Frontier Online Dosyalar-xantos.rar\Frontier Online Dosyalar\Server Files 2X\ServerFiles.rar
Files Kullanımı :
ServerFiles > Cert > ini değiştirin > ini orjına yazanı kullanın yada farklı csro-r ini kullanın.
Server.cfg
ile ini ve sroprot uyumlu hale getirin. (3'ünün portları eşit olmalı (ip ayarını unutmayın)
Client version DB ile eşitleyin (Client version yüksek)
DBtoMedia yapın
(Client version yüksek düzeltmek için)
Client Kullanımı :
indirin bu client kullanın (sroprot ile gişte) (orjinal client'de DLL enjectli giremessiniz)

Sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

What you need to do to get into the game: (You can't get in with MGUARD - I think we're examining it because of the DLL)
DB to use:
The DBs are all the same, use the backup you want. (SQL 2017+)
Files to use:
Frontier Online Files-xantos.rar \ Frontier Online Files \ Server Files 2X \ ServerFiles.rar
Files Usage:
ServerFiles> Change Cert> Use the one that wrote the ini to the original or use the different csro-r.
Make ini and sroprot compatible with server.cfg. (The ports of 3 must be equal (don't forget the ip setting)
Synchronize with client version DB (Client version high)
Do DBtoMedia (to fix Client version high)
Client Usage:
Download

i0c4aab.jpg

+++++++++++++++++++

Konuya Eklenmiştir. (Added to the topic.)
Real pet cure potion fix ve daha fazlası (and more)
Yeni cert sistemleri - New cert systems

TR : Elimde ne varsa paylaştım arkadaşlar. Yeni cert sistemleri bende tam çözemedim yapan olursa bizimle paylaşsın. (SRO FILESLER INI %50 PERFORMANS)

Ben işlerden dolayı pek zaman ayıramıyorum birazda sizler elinizi taşın altına koyun lütfen.
EN : I shared whatever I have, friends. Anybody who could not fully solve the new cert systems should share with us. (SRO FILESLER INI 50% PERFORMANCE)
I can not take much time because of the works, please put your hands under the stone.​

Reklam Forumu Oldugunu unutmusum buranın paylasım platforumu cozuyorsan zorunlu dehılsın cozum paylasmaya ama reklamda yapmaya gerek yok bız kendı cabamızla cozduk konuyu acan arkadasımız toplu sekılde cozumu paylastı anca reklam !

Geri
Üst Alt