Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

Yakında Fellow PET recovery Fix paylaşıcam arkadaşlar GS Tabanlı bir düzenleme gerektiyor (FW Bug için hala bakıyorum belki onuda fixlerim)
Fixleri buldum üzerinde çalışıyorum. Ayrıca MGUARD gerekiyor bunlar için hepsini hazırlayıp paylaşıcam. inşallah yapabilirim :D

YYPNeab.jpg

Bumuymuş kimse paylaşmıyor çıt çıkarmıyor :sneaky: Stabil hale gelince paylaşıcam.

Beyler okadar büyüttüğünüz sakladığınız şey bumu şaka gibisiniz :D

ezgif-7-3a4971d7f9bd.gif

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ne gibi bir çökme ? bu dll ile şuan bir server açık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konuya Eklenmiştir. (Added to the topic.)
Real pet cure potion fix ve daha fazlası (and more)
Yeni cert sistemleri - New cert systems

TR : Elimde ne varsa paylaştım arkadaşlar. Yeni cert sistemleri bende tam çözemedim yapan olursa bizimle paylaşsın. (SRO FILESLER INI %50 PERFORMANS)

Ben işlerden dolayı pek zaman ayıramıyorum birazda sizler elinizi taşın altına koyun lütfen.
EN : I shared whatever I have, friends. Anybody who could not fully solve the new cert systems should share with us. (SRO FILESLER INI 50% PERFORMANCE)

I can not take much time because of the works, please put your hands under the stone.

Konuya Eklenmiştir. (Added to the topic.)
Real pet cure potion fix ve daha fazlası (and more)
Yeni cert sistemleri - New cert systems

TR : Elimde ne varsa paylaştım arkadaşlar. Yeni cert sistemleri bende tam çözemedim yapan olursa bizimle paylaşsın. (SRO FILESLER INI %50 PERFORMANS)

Ben işlerden dolayı pek zaman ayıramıyorum birazda sizler elinizi taşın altına koyun lütfen.
EN : I shared whatever I have, friends. Anybody who could not fully solve the new cert systems should share with us. (SRO FILESLER INI 50% PERFORMANCE)
I can not take much time because of the works, please put your hands under the stone.​

Reklam Forumu Oldugunu unutmusum buranın paylasım platforumu cozuyorsan zorunlu dehılsın cozum paylasmaya ama reklamda yapmaya gerek yok bız kendı cabamızla cozduk konuyu acan arkadasımız toplu sekılde cozumu paylastı anca reklam !

Geri
Üst Alt