Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü hiteffect kapatma

media editinde hit effectleri nereden kapatıyoruz
Tam olarak neyi kapatmaya çalıştığınızı anlayamadım. Bir skilin hiteffectlerini kapatmak istiyorsanız ;

skilleffect.txt içerisinde o skili bulun hiteffect\ uzantılı olan skilin hit effectidir o satırı silerseniz skilin hit effecti kaldırılmış olur.

Örnek : hiteffect\hit_4_lightning_hit_a.efp --> El yakma hit effectidir kaldırıldığında el yakma ile vurmuş gibi hit effecti görünmez

onu yaptım da zerkleyip vurunca vurdugun mobun altında mavi effect çıkıyor her skilde bunu nasıl kapatabilirim

onu yaptım da zerkleyip vurunca vurdugun mobun altında mavi effect çıkıyor her skilde bunu nasıl kapatabilirim
skilleffect'te bu kodu arattır
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
altındaki satırların başına // bu şekilde çift slash koyup devredışı bırak daha sonrasında tekrar açmak istersen ordan açabilirsin

Kod:
altındaki satırların başına // bu şekilde çift slash koyup devredışı bırak daha sonrasında tekrar açmak istersen ordan açabilirsin
deneyeceğim, teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kod:
olmadı hocam yine vurunca mobun altında o effect çıkıyor

deneyeceğim, teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

olmadı hocam yine vurunca mobun altında o effect çıkıyor

Kurcalaman lazımdı biraz :D

1726072695803.png

1726072733740.png

yeşil ile işaretlediğim kısımda hiteffect\hit_4_hwan2mode.efp var onu "none" olarak bu şekilde değiştirirsen istediğine ulaşırsın..

Geri
Üst Alt