Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü iSro Database

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Konu başlığı için kusura bakmayın öncelikle :D

Birkaç aydır edit işleri yapıyorum. Bugün farkettim ki databasedeki bilgiler media.pk2 içerisinde mevcut zaten. iSro orjinal clienti kullanarak ve media içerisindeki skilleri itemleri olduğu gibi databaseye geçirsem sıfırdan iSro yapısına uyarlamış olurmuyum?

Bilen birinden hangi txt dosyalarının karşılığı databasedeki tabloyla aynı bunları söyleyebilir misiniz.

Misal: RefObjCommon = itemdata.txt

World region , shop ,questler uniqler vs bütün herşey db ye geçebilecek txtleri geçirmek istiyorum.

Tablonun otomatik id vermesini kaldırıp txtlerdeki idleri oldugu gibi sıralamayı eklicem bozmadan copy paste yöntemiyle.
Maksadım cliente uygun db yapıp gameserverin shardı okuyup açması.

iSro clientini kullanarak txt. içerisindekileri kullanarak isroya yakın db yapma fikrim var ne kadar olur bilmiyorum.
İçerisinde farklı txt.ler var vsro clientlerinde olmayanlar. Bu txt leri yine yukarıda verdiğim örnekte olduğu gibi SRO_VT_SHARD da tablo açıp okutsam questler yeni skiller sistemler vb.

Bana sadece hangi txt. dosyasının db deki karşılığını söyler misiniz denemek istiyorum.

Son düzenleme:
Uzun uğraşlar istiyor ama bence yapılamaz bişey değil. Programlama ve kodlama bilgim olsa vsro dosyalarıyla güncel isroyu 1-2 ay içerisinde çıkarırdım ortaya. Şuan benimde elim kolum bağlı. ?‍♂️

Oyla 0
Geri
Üst Alt