Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşlem yapmadan önce client sorunsuzca açılıyorsa eğer, sadece işlem yaptığın kısımdaki verilerin slot kısımlarını incele DB ve Media üzerinden.
Hepsini incelemene gerek yok.
Hocam işlem yapmadan önce derken şöyle bir durum var ; oyun normalde çalışıyor sorunsuz ama ben bir item silip veya eklediğimde çalışmıyor yukarıda dump dosyasını da paylaştım. Mesela npc programından hiçbir değişiklik yapmadan txt alıp patch atıyorum yine çalışmıyor.
erdem60 Merhaba Beyfendi bu işlemi Dogru yaptığınızdan eminseniz vsro npc programının size verdigin txtleri patchlamayın ve elinizde dbtomedia varsa ordan konsol yardımı ile txtleri cıkarın ve crash sorunu yaşamamnız için pk2 cıkarıcı ile clientten vsro npc programın size verdigin txtlere bakarak clientten cıkarın cıkattıktan sonra sırayla cıkartıgınız txtlerin içindekileri silip dbtomedia klasöründeki cıkan txtleri Ayn txtlerin içindekileri kendi pk2 ile cıkartıgınız txtlerin içersine kopyalayıp dogru bir şekilde sonra patch atacaksınız ve sorun düzelir....