Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü İtem Mall Crash

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,item maldan item eklediğimde ve sildiğimde cilent crash oluyor. (Npc proramı ile yapıyorum) sql düzenleme yapıyorum yine crash oluyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam işlem yapmadan önce derken şöyle bir durum var ; oyun normalde çalışıyor sorunsuz ama ben bir item silip veya eklediğimde çalışmıyor yukarıda dump dosyasını da paylaştım. Mesela npc programından hiçbir değişiklik yapmadan txt alıp patch atıyorum yine çalışmıyor.

Oyla 0
erdem60 Merhaba Beyfendi bu işlemi Dogru yaptığınızdan eminseniz vsro npc programının size verdigin txtleri patchlamayın ve elinizde dbtomedia varsa ordan konsol yardımı ile txtleri cıkarın ve crash sorunu yaşamamnız için pk2 cıkarıcı ile clientten vsro npc programın size verdigin txtlere bakarak clientten cıkarın cıkattıktan sonra sırayla cıkartıgınız txtlerin içindekileri silip dbtomedia klasöründeki cıkan txtleri Ayn txtlerin içindekileri kendi pk2 ile cıkartıgınız txtlerin içersine kopyalayıp dogru bir şekilde sonra patch atacaksınız ve sorun düzelir....

Oyla 0
SkillDataEnclerden kaynalanan bir hata orjinal encleri geri yükleyin ve bir daha dbtomedia ile encleri göndermeyin. erdem60

Oyla 0
Geri
Üst Alt