Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü İtem Mall Crash

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,item maldan item eklediğimde ve sildiğimde cilent crash oluyor. (Npc proramı ile yapıyorum) sql düzenleme yapıyorum yine crash oluyor.

Hocam aldığınız hatayı dbtomediadan sonra aldıysanız, kesin olarak skilldatalardan. Bunları orjinale çevirin, çevirirken de hata yapıyorsunuz sanırım.
DbToMedia kullandınız mı?

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam şöyle bir durum var ben item eklemesem bile npc programıyla sql düzenleyip txt çıkarıp import ediyorum yine sorun var.Ayrıca daha önce hiç db to media kullanmadım bu sorundan sonra kullandım ve o da olmadı.Programda sorun olabilir dedim ama programı daha önce kullandım ben yine de rardan yeni çıkardım .
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sorun devam ediyor hocam.

Oyla 0
Merhaba Beyfendi Müsait Oldugun Zaman F10 İtemlerin Tablolarını Gözden Gecirebilirim ve itemdata gibi txtleride Elden gecirebilirim Txt_object oyun isimleri yazar npc gibi birde txtsunium txt bakarmısınız. şuan Yogunum Müşterilerle Ugraşıyorum ve Normal Kendi İşime Gidicem Bu Hafta 4/12 Çalışıyorum Yardımcı Olmak isterim Ancak pazar olabilir....

Oyla 0
Aynı dump hatasında Enc dosyalarını geri yükleyerek çözdük sorunu ancak hata çok yönlü bi hata sanırım.

refshopitemstockperiod içini temizleyip geri yükleyerek denediniz mi?

Oyla 0
Merhaba Beyfendi Bu Databesanın Yedegi Varsa Tabloları Cekip Denemey Bilirmisiniz birde clean clientten txtleri Denermisiniz...

Oyla 0
Geri
Üst Alt