Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam aldığınız hatayı dbtomediadan sonra aldıysanız, kesin olarak skilldatalardan. Bunları orjinale çevirin, çevirirken de hata yapıyorsunuz sanırım.
DbToMedia kullandınız mı?
Hocam şöyle bir durum var ben item eklemesem bile npc programıyla sql düzenleyip txt çıkarıp import ediyorum yine sorun var.Ayrıca daha önce hiç db to media kullanmadım bu sorundan sonra kullandım ve o da olmadı.Programda sorun olabilir dedim ama programı daha önce kullandım ben yine de rardan yeni çıkardım .
Merhaba Beyfendi Müsait Oldugun Zaman F10 İtemlerin Tablolarını Gözden Gecirebilirim ve itemdata gibi txtleride Elden gecirebilirim Txt_object oyun isimleri yazar npc gibi birde txtsunium txt bakarmısınız. şuan Yogunum Müşterilerle Ugraşıyorum ve Normal Kendi İşime Gidicem Bu Hafta 4/12 Çalışıyorum Yardımcı Olmak isterim Ancak pazar olabilir....