Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Oyuncuya özel saat başı silk verdirme sistemini nasıl özelleştirebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shadow

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, kendime ait sıfırdan bir oyun tasarlıyorum ve hemen hemen %95 bitmiş durumda. Aklıma bazı oyunlarda da gördüğüm bir sistem geldi ama nasıl yapacağımı bilmediğim için sizlerden destek almak istedim.

İşlem : Maxiguard kullanıyorum saat başı 1 silk sistemi var aktif edince veriyor ama ben bunu sadece şehir içinde olan oyunculara stall açmış kişilere verdirmek istiyorum diğer hesaplarına vermesin istiyorum. Bu işlemleri hangi tablolarlanda ve nasıl yapabilirim ?

Çözüm
altta bir örnek oluşturdum nasıl yapıcagınıza dair bundan yola cıkarak gelistirebilirsin.

Alttaki kodu SRO_VT_SHARD - AddLogItem Prosedurunun içerisine AS dan sonra ekle Bu prosedür Dowhangda Stallı açmış kişinin logunu Tutar bu log üzerinden de AgentServeri kullanarak saat başı silk verdirebilirsin.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Oyla 0
Stall açan karakterlerin verilerini stalı açık olduğu sürece bir tabloda loglayacaksınız karakter adı ve stall açtığı zaman. Stallı kapandığında veya oyundan çıktığında tablodan sileceksiniz.

Sonrasında _OnSilkPerHourSending_EDIT Bu prosedüre girip stalın açıldığı süre ve şimdiki zaman arasında detaylı bir kod yazacaksınız.

Oyla 0
altta bir örnek oluşturdum nasıl yapıcagınıza dair bundan yola cıkarak gelistirebilirsin.

Alttaki kodu SRO_VT_SHARD - AddLogItem Prosedurunun içerisine AS dan sonra ekle Bu prosedür Dowhangda Stallı açmış kişinin logunu Tutar bu log üzerinden de AgentServeri kullanarak saat başı silk verdirebilirsin.

SQL:

Altta vermiş olduğum tabloyu ekleyin ve prosedurde database kısımlarını düzenleyin bu arada ip ve Hwıd kullanarak ta limitlendirebilirsiniz Maxiguarda göre ayarlarsınız DB si hakkında pek bilgim olmadığı için Kguardedge den yola çıkarak düzenledim ben

SQL:

NOT = (Kodun ödüllendirmesini kendiniz hazırlamanız için yazmadım)

Oyla 0
Çözüm
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
çok teşekkür ederim bu bilgiler yeterli bu işlemi yapabilmem için konuyu çözüldü olarak işaretleyebiliriz bu yolu izleyip yapabilerim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
verdiğiniz cevap ve benim için ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı not alıyorum Promaker yönlendirdiği kısımla yapabilirim diye düşünüyorum yapamazsam sizin yazdığınız kodu kullanabilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt