Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Premium Editleme/Ticketleri Kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Selamun aleyküm arkadaşlar.başlangıcte 3 günlük pre eklemek istiyorum fakat exp ticket olmasını istemiyorum.hem sol üstte gözükmesin hemde hiç bir etkisi olmasın istiyorum.nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

[QUOTE = "minikkul, post: 24899, member: 307"]
There's no way, you can delete it from TimedJob and use it again.
Or you're using the wrong premium / giving out your information.
[/ QUOTE]
if he does this he will get an error in GameServer

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dostum arkadaşın yaptığın açıklamada ki değişiklik yanlış. Yukarıda ki 2419200 sayısı saniye cinsinden premium un süresini belirlemektedir. 28 güne tekabül eder bu sayı.
Aşağıda ki verdiğim linkten istediğin süreyi ayarlayabilirsin. 3 günlük saniye 259200 yapıyor. Bu sayıyı orada ki sayı ile değiştirirsen ve bunu oyun içerisinde ki txt lerle değiştirirsen istediğin şeyi elde edersin.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

------------------------------
Edit:
Yapamazsan TW vermen yeterli olur özelden yardımcı olurum.
Konu çözüldüyse konu başlığını çözüldü olarak değiştirir misin lütfen.

Oyla 0
Dostum benim verdiğim cevap ticket'i kaldırmak içindi.
Süre kısmını cevaplamadım, süre kısmı da senin dediğin şekilde çözülüyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt